Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Reis naar Amerika op maat

 

Wil jij binnenkort op reis naar Amerika? Dan kan daar veel bij komen kijken. Zoveel dat de kans groot is dat je uiteindelijk niet goed meer weet wat je nou wel en niet al geregeld hebt. En dan heb je nog niet eens bepaalt waar je heen wilt gaan… Gelukkig kan AmerikaNu.nl jou daarbij helpen! Zij bieden namelijk een reis naar Amerika op maat aan, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van het feit dat je ook echt naar Amerika toe gaat.

 

Welke reizen bieden ze aan?

 

Er is ontzettend veel mogelijk; elke reis is op maat te maken. Ook kunnen zij een auto of een camper voor je regelen net als je verblijf. Er zijn verschillende soorten auto’s beschikbaar en ontelbaar veel hotels. Wil je in een ontzettend luxe resort zitten? Dan is dat mogelijk! Wil je liever in een bescheiden accommodatie zitten? Dan is dat ook zeker mogelijk! Onderstaand laat ik je de meest populaire rondreizen zien.

 

  • The Great Lakes – Deze 16-daagse autorondreis begint en eindigt in Chicago. Je bezoekt het noorden van Amerika en het zuiden van Canada en komt door verschillende steden. Deze steden zijn Illinois, Wisconsin, Michigan, Ontario, Pennsylvania en Ohio. Ook breng je een bezoek aan Lake Michigan, Lake Huron, Lake Ontario en Lake Erie. Ook de steden Detroit, Milwaukee, Toronto en Cleveland komen aan bod en natuurlijk een aantal mooie plekken zoals het Hiawatha National Forest, Green Bay en Mackinac Island.

  • Wonders Of Alaska – In 9 dagen rijd je vanaf Anchorage door Seward en Talkeetna om vervolgens weer in Anchorage te eindigen. Je kunt tijdens je reis genieten van de eeuwenoude gletsjers, diepe fjorden, wilde dieren, het Alaskagebergte en het hoogtepunt Denali.

  • Florida Deluxe – Ben jij klaar voor zon, zee en strand? Tijdens deze 11-daagse autorondreis kun je hier zeker van genieten. Maar dat niet alleen; ook van de pretparken, alligators, ruimtevaart en snorkelen. Je begint en eindigt deze reis in Miami en rijdt door naar Key West, Naples, Orlando en Palm Beach om vanuit daar weer terug naar Miami te rijden.

  • South Florida Explorer – Nog een rondreis door Florida. Ook deze autorondreis duurt 11 dagen en ook hier begin en eindig je in Miami. De steden zijn wel anders, zo bezoek je ook Clearwater en Fort Lauderdale en dat zorgt ervoor dat deze reis voor het hele gezin leuk is. De ene dag een pretpark, de andere dag shoppen en weer een dag later heerlijk op het strand genieten van de warme zon!

  • Pacific Northwest – Bij deze reis ontdek je in 16 dagen de mooi noordwestkust, beginnend in Seattle waar je via Port Angeles, Olympia, Portland, Seaside, Newport, Medford, Eureka en Sonoma uiteindelijk eindigt in San Francisco.

  • Great Plains Adventure – Je begint bij deze 16-daagse autorondreis in Tulsa om vervolgens door Oklahoma en Kansas te rijden en uiteindelijk te eindigen in Kansas City. Tijdens deze reis kom je veel te weten over de geschiedenis van Amerika waarin indianen, cowboys en oliebaronnen een hoofdrol speelden.

  • American Music & Movies Trail – Wil je graag zien waar de Amerikaanse wereldsterren zich bevinden? Dat kan met deze 15-daagse autorondreis. Je begint en eindigt deze reis in Chicago en rijdt door Illionois, Missouri, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Alabama en Kentucky. Onderweg zie je bekende locaties van verschillende films en televisieseries en je bezoekt de steden die elk hun eigen muziekgenre hebben. Zo vind je Blues in Chicago, Country in Nashville en Soul in Memphis.

  • Bluegrass & Bourbon Trail – Hou je van muziek, natuur, geschiedenis en bourbon? Dan is deze 10-daagse autorondreis echt wat voor jou. Je begint en eindigt deze trip in Memphis en rijdt door Tennessee en Kentucky. Bekijk Elvis Presleys Graceland, de Jack Daniel’s Distillery en het Great Smoky Mountains National Park. Maar vergeet ook Nashville niet, waar je het Grand Ole Opry en het Johnny Cash Museum kunt bekijken.

 

Contact opnemen

 

Wil je contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw reis naar Amerika? Dat kan via de website maar ook telefonisch of persoonlijk is dit mogelijk. Op de website van AmerikaNu vind je hier meer informatie over.

 

http://www.amerikanu.nl

Gerelateerde artikelen

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka maken met uw kinderen

Van der Valk Apeldoorn

Vind het perfecte snowboard voor jou!