Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Rijlessen volgen bij rijschool Correct

Er zijn veel jongeren die vanaf het moment dat ze 18 jaar worden zelfstandig auto willen gaan rijden. Op de dag van vandaag is dat mogelijk. Vanaf het moment dat u 16,5 jaar bent, mag u rijlessen gaan volgen. Woont u in Leiden of in de omgeving, dan is het verstandig om een rijschool uit die omgeving te nemen. Kijk daarvoor op internet: https://www.correctverkeersschool.nl/. U komt dan uit bij rijschool Correct. Het is uitstekende rijschool die een hoog slagingspercentage heeft. U kunt kiezen voor een rijles van 1 uur of een blokuur van 2 uur in de week. U krijgt een vaste rijinstructeur en lesauto. U wordt op een afgesproken plaats opgehaald en u kunt een pakket korting krijgen van € 160. De eerste les is gratis.

Het praktijkexamen

Na het volgen van uw rijlessen mag u, als u 17 jaar bent, het praktijkexamen doen. U moet daarvoor wel het theorie-examen met goed gevolg hebben afgesloten. U moet ook een Eigen verklaring invullen. Deze Eigen verklaring kunt u bij het CBR kopen. U moet aangeven dat u zowel lichamelijk als geestelijk in staat bent om een auto te besturen. Zodra U slaagt mag u autorijden. Totdat u 18 jaar bent mag u niet alleen autorijden. Er moet een coach aanwezig zijn die bij u in de auto zit. Op de begeleiderspas, die u bij u moet hebben als u autorijdt, staan de namen van de coaches die u kunnen begeleiden.

De eerste autorijles

Voor de eerste rijles zal de rijinstructeur met u naar een rustige plaats gaan. Daar zal hij u wegwijs maken met de auto. U leert achteruitrijden en keren op de weg. Ook het file parkeren zal worden aangeleerd. U zult merken dat het in het begin niet meevalt, maar door de aanwijzingen van de rijinstructeur zal u dat snel onder de knie hebben.

De rijlessen Leiden

Wanneer u de rijlessen Leiden bij rijschool Correct volgt, dan zou u na de eerste proefles nog kunnen kiezen voor een pakket die ze aanbieden. De rijinstructeur ziet al snel hoeveel rijlessen u ongeveer nodig heeft. Wanneer hij of zij aangeeft dat u bijvoorbeeld 30 lessen nodig heeft, dan zou u kunnen overleggen om een pakket te kopen. Vaak zijn de lessen dan goedkopen, dan wanneer u iedere les afzonderlijk afrekent.

https://www.correctverkeersschool.nl/