Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Schadeauto verkopen met SIN

Het van de hand doen van jouw auto verloopt niet altijd even feilloos als je het graag zou willen. Het is een proces dat erg tijdrovend kan zijn en vaak kan leiden tot weinig tot geen resultaat. Zo heb je mensen die je een bod doen, maar niet erg serieus zijn. Dit leidt tot het krijgen van aanbiedingen waar je verder niets mee kunt. Wat ook erg frustrerend kan zijn is het constant hebben van vreemden aan huis om de auto te bekijken. Toch is er een manier om jouw schadeauto te verkopen zonder dat jij hoeft te stressen over het proces. Jouw schadeauto verkopen met SIN neemt zeer weinig tijd in beslag en een aanvraag doe je gemakkelijk vanuit huis.

Snel en door deskundigen geregeld

Het afstaan van jouw auto doe je door een aanvraag te doen via inkoopschadeauto.nl. Het is zelfs mogelijk om een vergoeding te krijgen bij het afstaan van jouw auto. Wij werken met deskundigen die op nauwkeurige wijze een waardebepaling kunnen uitvoeren. Zo weten wij wat de echte waarde is van jouw auto op het moment van overdracht. Zodra wij het eens zijn over het bedrag dat wij aan jou zullen uitkeren, wordt de betaling meteen gedaan. Je hoeft bij ons nooit te wachten op de betaling die jij moet ontvangen.

Beschikbaar 24/7 in heel Nederland

Het maakt totaal niet uit waar jouw auto zich bevindt. Wij werken door het hele land en zijn gewillig de auto op te halen, waar dan ook. Omdat wij begrijpen dat jij de auto niet meer voor de deur wilt hebben staan, halen wij de auto zo snel als mogelijk op. Wij gaan altijd snel te werk zodra wij van jou te horen hebben gekregen wanneer jij wilt dat de auto moet worden opgehaald. Wat jij natuurlijk niet wilt is nog moeten betalen voor een auto die je wilt wegdoen. Daarom brengen wij geen extra kosten in rekening voor het moeten ophalen van de auto. Bij het ophalen van de auto zal onze chauffeur jou ook een vrijwaringsbewijs geven. Daarmee toon je aan de verzekeraar dat je per datum van het ophalen van de auto niet meer verantwoordelijk bent voor de auto.

Probeer onze terugbel service

Met SIN kom je makkelijker van jouw auto af. Ook maakt het niet uit van welk merk de auto afkomstig is. Wij hebben namelijk interesse in het overnemen van alle auto’s. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Ook kun je gebruik maken van onze terugbel service. Via inkoopschadeauto.nl kun je jouw gegevens achterlaten. Wij bellen je dan altijd terug om na te gaan wat jouw wensen zijn met betrekking tot het overdragen van jouw auto.