Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Sleutels vergeten? Laat een slotenmaker je helpen.

Ben je net de deur uit en kom je erachter dat je je sleutels vergeten bent? Heel vervelend natuurlijk! Wat nu? Als je de mogelijkheid hebt dan bel je natuurlijk met iemand die even snel de sleutels kan brengen om alsnog de deur voor je te openen. Maar wat doe je als de enige bent met de huissleutels? Je hebt geen keuze en moet bellen met de slotenmaker.

Bel met de slotenmaker maar blijf vooral kalm.

Geen reden voor paniek, want in de meeste gevallen kan de slotenmaker al snel bij je op locatie zijn. De slotenmaker zal je vertellen hoe hij de deur zal gaan openen en of dat schadevrij mogelijk is. Ook is het mogelijk dat de slotenmaker je adviseert om een nieuwe slot te laten te plaatsen. Natuurlijk kun je zelf akkoord geven of je dat daadwerkelijk gedaan wilt hebben. Ook is het mogelijk dat de slotenmaker je deur compleet schadevrij zal openen. Hij zal proberen de deurslot te “flipperen”, met een speciaal plastic pasje – deze pasje hebben slotenmakers in de werkbus liggen en kunnen je deur op deze wijze voor je openen.

  • Herstel van inbraakschade.
  • Vervangen van cilindersloten.
  • Vervangen van deursloten.
  • Kluisdeuren openen.
  • Slotenmaker hulp bij buitengesloten.

Als je de sleutels van huis bent vergeten , wil je een slotenmaker bellen om de deur te openen. Er is geen andere manier om de huis te betreden. Het is vrij eenvoudig om te worden vergrendeld van huis en als de sleutel verloren gaat of op slot gaat in de auto zonder een handige reserve, dan is er een echt probleem. Laat je adviseren door de slotenmaker zodat je in de toekomst niet hoeft te bellen naar een slotenmaker maar nog ergens een reservesleutel hebt. Dat kan een hoop ellende voorkomen. 

Goed om te weten: Slotenmakers zijn in de meeste gevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Voor tips van een echte slotenmaker kun je het beste naar de website https://www.slotenmakergerard.nl gaan. Op deze website staat veel informatie over hoe je het beste gebruik kunt maken van slotenmaker services.