Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Snel en professioneel: Bolderman glazenwas- en schoonmaakbedrijf Amsterdam

Betrouwbaar en gecertificeerd schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een schoonmaker of glazenwasser die zijn vak verstaat? Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Bolderman is een VCA-gecertificeerd bedrijf dat elke klus veilig en gezond klaart. De medewerkers werken door heel Amsterdam tegen een aantrekkelijke prijs. Vraag een offerte aan bij dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam, als u gebruik wilt maken van de schoonmaakdiensten of glasbewassing. Bolderman heeft ervaring in schoonmaakonderhoud op maat voor bedrijven en werkt voor diverse VvE’s in Amsterdam.

Ervaren team voor schoonmaakwerkzaamheden in Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Bolderman werkt zowel voor kleine als grote bedrijven. Het specialisme van de vakkundige medewerkers zijn schoonmaakwerkzaamheden voor VvE’s. Dit schoonmaakbedrijf Amsterdam staat voor een zeer hoge kwaliteit en heeft al ervaring sinds 1999. Bolderman beperkt zich met het aannemen van opdrachten tot de regio Amsterdam, inclusief Schiphol en omgeving. Hier wordt bewust voor gekozen, zodat het bedrijf goed de eigen regie kan blijven voeren en de communicatielijnen kort blijven.

Van vader op zoon: Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Bolderman

Boy Bolderman leerde het beroep van glazenwasser als kind al van zijn opa en vader. In 1999 startte hij zijn eigen bedrijf, dat een aantal belangrijke uitgangspunten heeft. Zo houden zijn medewerkers zich altijd aan afspraken en leveren zij goed werk leveren tegen een scherpe prijs. Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Bolderman begon met glasbewassingsdiensten. Omdat echter veel vaste zakelijke klanten ook andere schoonmaakdiensten nodig hadden, kwamen er nieuwe schoonmaakwerkzaamheden bij, zoals vloeronderhoud, interieurschoonmaak en gevelreiniging. Het team heeft hier de benodigde cursussen voor gedaan en de juiste certificaten behaald, zodat het werk bij Bolderman in vertrouwde handen is.

Of u nu een huismeester nodig heeft voor onderhoudswerkzaamheden, het interieur van uw gebouw wilt laten reinigen of ramen wilt laten wassen, Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij Bolderman pakt uw klus graag aan. Geen uitdaging is te groot of te klein voor dit professionele schoonmaakbedrijf in Amsterdam!

https://www.goedschoonmaken.nl/schoonmaakbedrijf-amsterdam/