Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Social engineering test uw online veiligheid op het hoogste niveau

Social engineering werkt met de meest populaire technieken door cybercriminelen

Social engineering is helemaal van deze moderne tijd. Het is ontzettend belangrijk om als bedrijf of instelling uw online veiligheid zo goed mogelijk op orde te hebben. Steeds vaker worden zowel bedrijven als instellingen de dupe van een hack aanval of een datalek. U dient zelf zorg te dragen voor uw online veiligheid en kunt hier het beste een professionele partij voor inschakelen. Auxzenze is een specialist in online veiligheid en onderzoekt graag uw belangrijkste veiligheidsrisico’s. Social engineering maakt gebruik van de meest gebruikte technieken door cybercriminelen, dit biedt u direct zekerheid en zodoende toekomstige veiligheid.

Een penetratietest biedt u direct duidelijkheid

Maak ook gebruik van een penetratietest om de zwakke punten bloot te stellen. Een penetratietest biedt direct duidelijkheid. Deze penetratietest wordt uitgevoerd door ervaren hackers, deze staan uw kant en testen alle mogelijke veiligheidsrisico’s. Bij een uitgebreide penetratietest komen alle belangrijke veiligheidszaken aan bod, u weet precies waar de mogelijke risico’s liggen.

Investeren in data security is een goede investering

Steeds vaker horen we berichten op het nieuws over het lekken van data. U wilt niet dat belangrijke gegevens op straat komen liggen en voor iedereen toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld belangrijke persoonlijke gegevens, bedrijfsgeheimen of andere gevoelige informatie. Investeren in een betere beveiliging van data security is een verstandige stap. Maak ook gebruik van de meest professionele data security is in deze moderne tijd van cruciaal belang.

Ethical hacking neemt het zekere voor het onzekere

Ethical hacking wordt uitgevoerd door ervaren hackers. Deze zijn opgeleid als IT-professional en beschikken over de modernste methodes van echte hackers. Door gebruik te maken van ethical hacking worden alle veiligheidsrisico’s in kaart gebracht. U weet zo aan welke veiligheidsgebieden u aandacht moet besteden. Auxzenze adviseert u graag en helpt de hoogst haalbare online veiligheid daadwerkelijk te realiseren.

https://www.auxzenze.nl/