Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Spiegel 8 afwerking

Mirror 8 plaat

De doeleinden van mirror 8

De mirror 8 plaat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, afhankelijk van de keuze en voorkeur van de klant. Veel voorkomende toepassingen zijn: gespiegeld roestvrijstalen platen, populair voor architecturale toepassingen en voor auto-onderdelen. Deze afwerking kan worden gebruikt als trim-, en constructie-elementen, inclusief elke toepassing waarbij een niet-breekbaar gespiegeld oppervlak gewenst is, zoals op gebouwen. Het wordt veel gebruikt in toepassingen voor hoge temperaturen, medische apparatuur, bouwmaterialen, chemie, voedingsmiddelenindustrie, landbouw, scheepsonderdelen, keukenbenodigdheden, treinen, vliegtuigen, transportbanden, voertuigen, bouten, moeren, enzovoorts. 

Waar kunt u eigenlijk het hoogglas materiaal terugvinden? In deze alinea ga ik noemen waar het allemaal kan worden teruggevonden. Hier heb ik het over de jachtindustrie. De relingen van een jacht zijn vaak mooi glimmend en zien er premium uit. Vaak wordt er wel voor mirror 8 gekozen door de eigenaren van de jachten. Ook kan je het zien bij badkamers of toiletten. De kranen en andere badkamer accessoires zijn ook dikwijls van een hoge mirror gemaakt. Het is niet veel metaal wat mooi gepolijst is, maar er bestaan ook van die hele hoge wolkenkrabbers die allemaal van die spiegelende platen hebben. Die gebouwen zijn vaak in de grote steden te vinden. Hier moet heel veel metaal mooi worden gepolijst. Ook kan het al beginnen bij een rode loper bij de ingang van zo’n grote wolkenkrabber. Die paaltjes zijn ook mooi gepolijst en moeten er ook heel erg mooi en luxe uit zien. Dus een wolkenkrabber is echt een bron van gepolijst metaal.

Kwaliteit voor een goede prijs

Wij zorgen ervoor dat jouw materiaal gepolijst wordt tot een vereiste glans en diepte, die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is voor een goede tijdsperiode. Meestal is de afwerking van spiegel nr. 8 afhankelijk van de aard en de staat van het metaal of het materiaal. Ook de afwerking van het productoppervlak is afhankelijk van de persoonlijke wens van onze klanten. Zo is er keus uit de gouden spiegel, saffierspiegel, rozenspiegel, zwarte spiegel en de bronsspiegel. Bij vangeenen.nl zijn we klaar om je metaal te laten schijnen tegen betaalbare en betrouwbare kosten, met de beste resultaten.

https://vangeenen.nl/

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap begeleiding

Uw passie realiseren, daar zijn wij goed in!

Bart Dijkhof voor al uw spuitwerk