Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Stap voor stap naar een oplossing met psychosociale behandelingen

In het geval van problematiek op sociaal en psychisch gebied kan psychosociale therapie zorgen voor inzichten die u naar een oplossing leiden. Preclarum biedt psychosociale behandelingen waarin uw situatie wordt geanalyseerd en de therapeut samen met u zoekt naar de oorzaken van problemen rond bijvoorbeeld relaties, werk, persoonlijkheid, emoties en gedrag. Uw hulpvraag vormt het uitgangspunt voor een traject op maat.

Meer veerkracht met psychosociale therapie

Als u het idee heeft dat u van het ene in het andere probleem terecht komt en er zelf niet meer uitkomt, dan kan Preclarum u ondersteunen met psychosociale behandelingen. Negatieve denkpatronen en dieperliggende blokkades kunnen aan de basis liggen van de psychosociale problemen van de cliënt en tijdens de therapeutische sessies zal uw begeleider deze onderzoeken. Een psychosociaal therapeut heeft een vierjarige hbo-opleiding gevolgd en kan verschillende benaderingen inzetten waarmee u probleemoplossende capaciteiten leert te ontwikkelen.

Samen uw problemen oplossen

Preclarum is een Latijns woord dat ‘betekenisvol’ of ‘duidelijk’ betekent. Of u nu kiest voor een traject dat te maken heeft met coaching, onderwijs, training of consultancy, deze organisatie zorgt altijd voor heldere inzichten, waarmee u in staat bent om te groeien en uzelf te ontwikkelen. Het team bestaat uit professionele coaches, gedragsspecialisten, opleiders, trainers en psychologen met een brede achtergrond. Deze enthousiaste medewerkers met veel passie voor hun vak krijgen regelmatig de gelegenheid om zich te blijven ontwikkelen.

Met een psychosociale behandeling bij Preclarum leert u om meer in het hier-en-nu te leven. Tegelijkertijd onderzoekt u ook ervaringen uit het verleden die u hebben gevormd tot wie u nu bent. Heeft u interesse in psychosociale therapie, neem dan vrijblijvend contact op om te weten te komen wat Preclarum voor u kan betekenen!

https://www.preclarum.nl/