Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Tandtechniek TTL Appelhof

Een filmsterrengebit met witte tanden

Tanden bleken bij TTL Appelhof biedt garantie op een mooie stralende glimlach. Tanden verkleuren naarmate u ouder wordt, dit proces gebeurd bij iedereen. De tanden kunnen extra verkleuren door nicotine, koffie maar ook zuren en suikers. Bij tanden bleken worden de tanden van een wit laagje voorzien. Dit gebeurd door middel van bleekmallen. Witte tanden gaan dan lang mee en uw glimlach ziet er weer uit als toen u een stuk jonger was. Indien uw gebit op orde is en er geen gaten of vervallen vullingen zijn werkt bleken het beste.

Snurkbeugel op maat laten maken

Een snurkbeugel op maat zorgt ervoor dat snurken verminderd of helemaal stopt. Dit bevorderd een goede nachtrust voor zowel u als uw partner. Snurken kan komen door overgewicht of een slap gehemelte of vernauwing in keel of mond. Deze trilt dan mee met de ademhaling. TTL Appelhof heeft specialisten op het gebied van snurken. Het is belangrijk om eerst een slaap onderzoek te ondergaan en zo achterhalen waar en wanneer het snurkprobleem zich voordoet en welk gedeelte van mond of keelholte verantwoordelijk is. De MRA beugel tegen snurken zorgt voor een ruimere mondholte door het naar voren duwen van de onderkaak. Hierdoor nemen tevens apneu en slapeloosheid af.

Implantaten gebit

Implantaten gebit vervangen kiezen en tanden die u verloren bent of die door tandbederf verwijderd moesten worden. Een implantaat is een kunsttand die veilig en effectief door de specialist in uw mond worden geplaatst en vast gemaakt worden aan het kaakbot. Implantaten vervangen de functie van uw verloren tanden of kiezen. Ze gaan jaren mee en u kunt er gewoon mee kauwen. Implantaten zijn van porselein of van ander sterk materiaal. Tevens onderscheiden implantaten gebit zichzelf niet van andere kiezen en tanden.

Mondheelkunde op maat

TTL Appelhof biedt mondheelkundige ingrepen op maat voorzien van een uitgebreid advies. Alle mogelijke behandelingen worden duidelijk naar u gecommuniceerd met de duur van de ingreep en eventuele risico’s die daarbij horen. Ook wordt een passend prijsplaatje opgesteld met kosten op maat.

http://www.ttl-appelhof.nl/

Gerelateerde artikelen

Bootkap

Huizen te koop in Alphen aan den Rijn

De voordelen van een schoonmaakbedrijf inhuren