Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

Toplocatie in Amsterdam voor meetings en evenementen

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om dé perfecte evenementenlocatie in Amsterdam te vinden.  Zo moet u met een hoop dingen rekening houden. Of u nu een evenement organiseert voor een groep van 10 man of 300 man. U wit het beste voor uw gasten. De locatie moet goed bereikbaar zijn, modern en praktisch ingericht zijn en de ruimte moet beschikken over professionele technologie.

Bent u op zoek naar een fijne evenementenlocatie in Amsterdam? Dan ben u bij Hotel Amsterdam-Amstel aan het juiste adres! Dit prachtige hotel is voorzien van 11 luxe zalen variërend vanaf 40 m2 tot 375 m2.  Iedere zaal is voorzien van moderne faciliteiten waardoor de vergadering fijn en soepel verloopt. Zo kunt u uitgaan van zalen met natuurlijk daglicht, een lcd-presentatiesysteem, gratis WiFi, akoestische plafonds en verschillende professionele audiovisuele middelen. Niet geheel onbelangrijk; het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en als u met de auto komt kunt u de auto in de bewaakte parkeergarage bij het Hotel kwijt.

Wanneer u een langdurig congres bijwoont in Van der Valk Amsterdam heeft u de mogelijkheid om te overnachten.  U heeft de keuze uit verschillende kamers en suites. Het kan ontspannend werken om na een drukke vergaderdag uw hoofd te legen tijdens een bezoek aan de sauna. Wist u dat dat perfect kan in het Van der Valk wellness Hotel Amsterdam, waar u als gast gratis gebruik van maakt? De luxe wellness genaamd ‘De tropen’ is uitgerust met verschillende soorten wellness mogelijkheden zoals een infrarood sauna, een Finse sauna en een Turks stoombad. Daarnaast zijn er verschillende fitnessfaciliteiten, fijn wanneer u uw energie kwijt wilt. Uniek is dat van der Valk Amsterdam over een verwarmd buitenzwembad beschikt op het dakterras van de derde etage.

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/