Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Verschillende lespakketten bij deze motorrijschool in Almere

Wanneer je je motorrijbewijs wilt halen, moet je natuurlijk eerst lessen volgen. Wil je verzekerd zijn van lessen waarin je niet alleen alles over motorrijden leert, maar ook rijvaardigheidstraining krijgt? Ga dan naar Verkeersschool RUUD! Hier bieden ze verschillende soorten lespakketten aan, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel lessen je per week volgt. Deze motorrijschool in Almere bestaat al meer dan 20 jaar. Hun jarenlange ervaring zie je direct terug in hun dienstverlening. Ze werken uitsluitend met KNMV-gecertificeerde instructeurs die zorgen dat jij straks veilig de weg opgaat met je motor. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze rijschool? Lees dan zeker verder!

Motorrijbewijs A2 en A behalen

Bij Verkeersschool RUUD bieden ze lespakketten aan van 8 uur, 17 uur, 40 uur en 50 uur. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van je wensen. Hier adviseren ze je bij deze motorrijschool in Almere graag over. Vanaf een leeftijd van 20 jaar mag je beginnen met het volgen van motorrijlessen. Je begint dan met het A2-rijbewijs. Wanneer je 24 jaar of ouder bent of al twee jaar een A2-rijbewijs hebt, mag je ook lessen gaan volgen voor het behalen van een motorrijbewijs A.

Vraag een proefles aan

Weet je niet goed of motorrijden iets voor jou is of ben je benieuwd hoe ze bij Verkeersschool RUUD te werk gaan? Vraag dan een proefles aan. Zo krijg je een goed beeld van wat het inhoudt om motorrijlessen te volgen bij deze rijschool en weet je waar je aan toe bent wanneer je daadwerkelijk met de lessen start.

Vraag meer informatie aan bij deze rijschool

Wil je meer informatie over de lespakketten van deze motorrijschool in Almere of over het aanvragen van een proefles? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Verkeersschool RUUD. Ze beantwoorden je vragen graag en vertellen je meer over de mogelijkheden. Je bereikt hen via de contactgegevens op hun website.

https://verkeersschoolruud.nl/