Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten slangenwagens kopen bij de tuinspecialist

De verschillende soorten slangenwagens

Wanneer je een slangenwagen kopen gaat is het belangrijk dat je de soort slangenwagen kopen gaat die het beste bij jouw wensen past, maar dan moet je wel weten wat de opties zijn, en wat natuurlijk jouw wensen zijn.

De mobiele slangenwagen kopen

De mobiele slangenwagen kun je gemakkelijk optillen en door de tuin nemen. Dit is erg handig wanneer je een grotere tuin hebt en wanneer jij jouw tuinslang vaak moet verplaatsen. Wanneer jouw tuinslang niet lang genoeg is om van één kant van de tuin naar de andere te komen dan is dit een goede optie.

De mobiele slangenwagen met wieltjes

Wanneer je er moeite mee hebt om de slangenwagen door de tuin te sjouwen dan kan het een goed idee zijn om een slangenwagen met wieltjes te kopen, deze kun je dan gemakkelijk door de tuin rollen zonder last te krijgen van bijvoorbeeld jouw nek, rug of schouders. Ook kan dit sowieso slimmer zijn wanneer jouw tuinslang enorm lang of zwaar is.

De slangenwagen aan de wand

Een andere optie die je hebt is een slangenwagen die je aan de wand vastmaakt en waar je de slang gemakkelijk uit kunt rollen. Dit is erg handig wanneer jouw tuin dus niet zo groot is en wanneer je niet erg ver met de slang hoeft te kopen. Dan staat dit een stuk netter en opgeruimder. Maar dit moet je natuurlijk niet doen wanneer je op die manier niet met de slang door de gehele tuin kunt komen.

Welke van deze drie slangenwagens jij ook kopen gaat, alle drie zullen ze jouw leven wat makkelijker maken en jouw schuur er een stuk netter uit laten zien. Ik kan het dus zeker aanraden om een slangenwagen te gaan kopen. Bezoek nu onze webshop voor de verschillende soorten slangenwagens en meer tuinartikelen. Tuinartikelen koopt u nu online bij de tuinspecialist.

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuinieren/besproeiing/slanghouders-slangenwagens-kopen.html