Aeroxspecials
Image default
Gezondheid

WAAROM EEN GOEDE HOORTOESTEL KOPEN?

U wilt graag een nieuwe hoortoestel kopen, en u weet niet waar, bij alles voor oren bent u op de juiste plek. Wij verkopen al langer dan 50 jaren hoortoestellen van elk merk en formaat dat u zich voorstellen. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en van jarenlange garantie op uw hoortoestel. Ons zeer deskundig personeel staat klaar om u van dienst te zijn in het proces tot het komen van een geschikt hoortoestel dat binnen uw budget past. Wij doen dit werk met heel veel liefde en plezier omdat wij ook weten wat de impact is van de dienstverlening die wij bieden aan vooral de seniorenburgers. 

HOE KOM IK AAN EEN HOORTOESTEL?

Er zijn 2 manieren hoe u een hoortoestel bij ons kunt bemachtigen. Ten eerste bent u verwezen door uw huisarts naar ons of naar de KNO arts die op zijn beurt u een hoortest laat doen en vervolgens u met een hoor voorschrift verder verwijst naar ons voor het vervaardigen van het toestel op de juiste maat en frequenties. De tweede manier is dat u zelf binnen stapt bij ons. Met onze deskundige audiologen die u van dienst zijn wordt dan een dag gepland waar u komt voor u gehoor test. Aan de hangt van het resultaat van u gehoortest wordt u verwezen naar de kno specialist voor verder onderzoek of wordt er een stappenplan voor u uitgezet. Welke manier dan ook van te past komt, u zult altijd met een prettig gevoel ons bedrijf verlaten. 

HOEVEEL KOST EEN GEHOORAPPARAAT?

Omdat wij bewust zijn van de impact van ons beroep en ons bedrijf, zijn wij ook heel erg bewust van de nood. Daarom zijn onze prijzen de scherpste en meest concurrerende in heel Nederland. Bij ons bent u verzekerd niet alleen van kwaliteit en garantie maar ook dat u de laagste prijs in Nederland voor betaald.

 

Gerelateerde artikelen

CBD olie kopen voor mijn slaapproblemen

Een personal coach voor je ontwikkeling

Acupunctuur Roermond: een goed idee