Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Waarom jij beter een afvalcontainer kunt huren

Je krijgt waarschijnlijk automatisch een slecht en vies gevoel als je afval hoort. En dat is niet gek. Afval brengt verder ook niets positiefs, je moet er eigenlijk zo snel mogelijk van af. Dit begint bij ons zelf. Als iedereen eens kritisch naar zichzelf keek, dan zou er zo een hoop afval bespaart kunnen worden. Wist je bijvoorbeeld dat er jaarlijks duizenden kilo’s aan etensresten worden weggegooid door een gemiddeld huishouden? Ook de bouwsector is in haar eentje verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid verspilt afval. Daarom kun je in de bouw beter een puincontainer huren voor alle rotzooi. Waarom lees je hier.

 

 

Een puincontainer huren

Helaas haken veel mensen al af bij het woord huren. Dat kost toch geld? Is dat niet duur? Het antwoord: dat valt reuze mee. Er zijn namelijk tal van bedrijven die het mogelijk maken een puincontainer te huren. Doordat deze bedrijven tegen elkaar opboksen zakt de prijs omlaag. Als je een puincontainer gaat huren op een bouwplaats hoef je deze niet eens zelf te betalen. Dit zijn kosten voor het bedrijf. Ook liggen de verwerkingskosten van het afval lang niet zo hoog als je misschien zou denken. Meestal wordt dit zelfs in rekening genomen door het verhuurbedrijf zelf.

 

De voornaamste reden? Het milieu natuurlijk!

Nederland is een land dat over het algemeen actief meedoet aan recycling. Wij mogen daar best trots op zijn, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering. Eerder zeiden we al dat de bouwsector veel verspild afval op haar kerfstok heeft staan. Per jaar is dit bijna 23 miljoen ton. Een ton is een deze context duizend kilo, dus reken maar uit. Hoewel er bij een correcte inzameling bijna 98% van dit bouwafval recycled word, verloopt die inzameling niet altijd juist. Om die reden word aangemoedigd om een puincontainer te huren.

Het is niet alleen goed voor het milieu, maar er zitten ook andere voordelen aan. Behalve dat het tijdbesparend is, hoef je het afval ook niet vaak weg te gooien. Een puincontainer is groot en kan meestal lang vooruit voordat deze vol is.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/puincontainer-huren/

Gerelateerde artikelen

Een gevelrenovatie laat uw woning er weer als nieuw uitzien!

Tandtechniek TTL Appelhof

Verwerf naamsbekendheid en verhoog uw conversies dankzij SocialWise