Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Werken aan jezelf in een ongedwongen ambiance

Of een NLP practitioner of NLP master opleiding bij jouw verwachtingen aansluit, is van veel factoren afhankelijk. De docent, de medecursisten, de sfeer en je eigen inzet. Verwachtingen spelen ook een belangrijke rol. Als je denkt dat de opleiding je echt iets gaat opleveren, is de kans groot dat je dit zo zult ervaren. Ben je er van te voren al van overtuigd “dat het wel niks zal worden”? Je zult die bevestiging zoeken en vinden. Als jij op het punt staat de NLP practitioner opleiding van De eerste verdieping te gaan volgen, hierbij een allereerste tip: neem eens de tijd de reviews te lezen die op de website staan. Deze korte verhalen geven je inzicht in hoe het er bij De eerste verdieping aan toe gaat. De meningen zijn afkomstig van allerlei personen: mannen, vrouwen, jong en oud.

Specialisatie in systemisch werk

Een aantal coaches van De eerste verdieping is gespecialiseerd in systemisch werk. We stellen de twee hoofdtrainers -en tevens initiatiefnemers van De eerste verdieping- aan je voor. Richard Spek verzorgt zowel de opleidingen als de workshops systemisch werken. Richards expertise ligt op het gebied van werken met groepen. Zijn motto: er is meestal veel meer mogelijk dan we initieel aannemen. Cathelijne Wildervanck is zowel binnen als buiten de geestelijke gezondheidszorg werkzaam. Haar sterke kant ligt op het gebied van persoonlijke begeleiding en traumaverwerking. Cathelijne zoekt altijd naar een effectieve, krachtige verbinding tussen het individuele brein en praktische modellen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op www.1e-verdieping.nl worden de andere trainers aan je voorgesteld. Daarnaast vind je online:

-uitgebreide toelichtingen per opleiding;

-een agenda met informatieavonden, masterclasses, workshops en trainingen;

-blogs, artikelen, video’s en podcasts om inspiratie op te doen;

-achtergrondinfo over De eerste verdieping, waaronder de ontstaansgeschiedenis, algemene uitgangspunten en een opsomming van instituten die de opleidingen erkennen;

-contactgegevens.

Als je regelmatig op de hoogte gehouden wilt worden van alles wat er reilt en zeilt bij De eerste verdieping kun je je opgeven voor de nieuwsbrief. Tot slot wijzen we erop dat er naast de hoofdlocatie in Delft nog twee opleidingsplekken zijn: Amsterdam en Utrecht.

https://www.1e-verdieping.nl/