Wilt u een big shopper of andere bedrukte tassen voor winkels?

Geplaatst door

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij die uw big shopper kan bedrukken, of naar al ontworpen bedrukte tassen voor winkels, moet u bij de specialist zijn. Zo’n specialist is Bags & Bags. Zij zijn met name gespecialiseerd in tassen die hergebruikt kunnen worden. Niet alleen omdat zij veelal big shoppers en andere stoffen tassen ontwerpen, produceren en bedrukken, maar ook vanwege de hoge kwaliteit maakt Bags & Bags tassen die hergebruikt worden, tot wel honderden keren.

Bedrukte tassen voor winkels van allerlei milieuvriendelijke materialen

De laatste jaren is er een discussie losgebarsten over het effect van plastic tassen op het milieu. Ten gevolge van deze discussie is er een belasting op plastic tasjes ingevoerd, waardoor winkels nu een kleine vergoeding moeten vragen voor een plastic tasje. Hierdoor daalt het aantal plastic tasjes, maar Bags & Bags wil meer doen voor het milieu. Daarom produceert deze specialist vooral tassen van milieuvriendelijker materialen, zoals papier en verschillende soorten stoffen. Denk hierbij aan gewoven, maar ook aan niet gewoven stoffen. Ook worden de tassen gemaakt van duurzame kunststoffen.

Verschillende soorten tassen die hergebruikt worden

Deze specialist biedt naast milieuvriendelijke tassen, ook veel verschillende soorten tassen aan. Tassen met lussen, maar ook chique cadeautassen met strikken en in allerlei verschillende materialen. Het milieuvriendelijkst zijn de papieren kraft draagtassen, gemaakt van onbehandeld papier en toch stevig. De tassen gemaakt van verschillende soorten stof gaan het langst mee en die kunnen dan ook het vaakst hergebruikt worden. Wanneer u bijvoorbeeld een big shopper laat bedrukken, kunnen klanten hier jarenlang gebruik van maken. Een groot voordeel is voor u is ook dat uw klant al die jaren reclame maakt voor uw bedrijf. En daar hoeft u verder niets voor te doen! Geen dure reclamecampagnes, filmpjes die opgenomen moeten worden en geen acteurs die u hiervoor moet zoeken.