Wilt u kunstgras kopen? Hier kiest u uit een uitgebreid assortiment

Geplaatst door

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten kunstgras. Bij Kunstgrasgigant heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor u! Ook op het hockeyveld of tennisbaan is het belangrijk de beste kwaliteit te hebben. Gaat u kunstgras kopen, dan heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren als zwart of bruin, maar ook rood, roze of paars vindt u in het assortiment. Kies voor kunstgras met kortere sprieten om de mat eenvoudiger schoon te kunnen houden.

Welk kunstgras moet u kopen?

Als u kunstgras gaat kopen moet u over een aantal dingen nadenken. Wat voor soort kunstgras gaat u kopen? En welke hoogte en kleur wenst u? Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Allereerst kijken we waar u het gras voor wilt gebruiken. U vindt gras voor tuin, balkon en dakterras bij Kunstgrasgigant. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit kunstgras koopt voor bijvoorbeeld voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Maakt het gras levensecht met bruine sprietjes en verschillende hoogtes in de mat. Op die manier is het bijna niet van echt te onderscheiden!

Kunstgras kopen voor uw huis

Gaat u kunstgras bij Kunstgrasgigant kopen? Dan kunt u buiten laten plaatsen, maar ook in een restaurant, op beurzen of in een winkel. De specialist hoort graag uw wensen aan. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.