Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Woning verkopen zonder makelaar

Als u maar liefst 7% van de verkoopprijs wilt besparen die uw makelaar en de makelaar van de koper zullen delen als hun commissie, wilt u misschien uw huis zelf verkopen. Wellicht is dit iets dat u maar eens in uw leven gaat doen, dus u wilt er wel zeker van zijn dat u het goed doet. In deze blog leest u een aantal tips waar u rekening mee kunt houden.

Huur een opslagruimte voor de dingen die u niet nodig hebt voor snel huis verkopen

Huur een opslagruimte voor de dingen die u niet nodig hebt terwijl uw huis op de markt is. Een plek om al die dingen te verbergen die momenteel in uw garage, uw zolder, uw kelder, uw kasten of zelfs in een kruipruimte staan. Over het algemeen raden adviseurs aan om ongeveer een derde van dergelijke dingen bij u thuis te verwijderen – alles wat u niet elke dag gebruikt. En als u het in een draagbare eenheid bewaart, kunt u het allemaal naar uw nieuwe huis brengen na snel huis verkopen.

Snel woning verkopen zonder makelaar? Verwijder persoonlijke foto’s en andere persoonlijke memorabilia

Snel woning verkopen zonder makelaar? Door persoonlijke foto’s en andere persoonlijke memorabilia te verwijderen, kunnen potentiële kopers zich voorstellen dat ze in uw huis wonen, waardoor het gemakkelijker wordt om zich te concentreren op de uitgelichte kenmerken van uw huis. Op dezelfde manier, leid niet af van het huis zelf met kunst, aangezien uw smaak misschien niet dezelfde is als die van een koper.

Maak het huis grondig schoon

Maak het huis grondig schoon – schrob de keukenbladen en apparaten, was de tapijten, maak tegel- of linoleumvloeren schoon en stof de planken. Bedenk ook dat een donker of slecht verlicht huis deprimerend aanvoelt. Gebruik natuurlijk en kunstlicht, en misschien zelfs een nieuwe verflaag, om het interieur van uw huis op te fleuren.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/

Gerelateerde artikelen

Restaurantscherm is het nieuwe normaal

Zakendoen in Duitsland

Beëdigd vertaler inschakelen loont voor het vertalen van officiële documenten