Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

10 Zaken die je moet uitzoeken voor je volgende vakantie

Nu dat Kerstmis voorbij is, kan je je aandacht richten op de zomer en in het bijzonder op je volgende vakantie. Hier vind je 10 zaken die je zal moeten uitzoeken vooraleer je opnieuw op reis vertrekt.

 

1.Zal je een parking bij de luchthaven nodig hebben? Als je de vrijheid wil nemen om zelf naar de luchthaven te rijden en het gemak wil ondervinden van onmiddellijk je eigen wagen te hebben als je terugkeert, dan zou parkeren bij de luchthaven toch wel praktisch zijn.

2.Zou je een hotelverblijf bij de luchthaven willen hebben? Als een vlucht hebt in de vroege uren of ’s avonds laat terugkeert, zou je wel misschien wel eerst een goede nachtrust willen hebben.

3.Zou je eerder een taxi willen vastleggen? Als je liever je wagen zou thuis laten en dat er iemand anders jou komt oppikken naar en van de luchthaven, dan kan een taxi misschien wel de beste mogelijkheid zijn voor jou.

4.Heb je een reisverzekering? Indien niet, dan zou je dat misschien wel inclusief in je vakantiepakket willen opnemen. Anders kan je ervoor kiezen om het afzonderlijk aan te kopen.

5. Zal je een auto huren? Zo ja, dan moet je wel eerst wat rondkijken om de beste koopjes te vinden. Zo neen, dan zal je waarschijnlijk wel transfers nodig hebben om naar en van jouw vakantieverblijf te geraken.

6. Heeft jouw valies al betere dagen gekend? Ja ? Dan zal je moeten investeren in een nieuwe of je zal er een moeten lenen van een vriend of een kennis om je bagage veilig op te bergen.

7. Heb je nieuwe kledingstukken nodig? Veel mensen hebben nieuwe badpakken, shorts, T-shirts en topjes nodig voor ze op vakantie vertrekken, dan zal men liefst nog moeten gaan winkelen.

8. Is jouw paspoort nog geldig? Het is absoluut noodzakelijk dat je jouw paspoort controleert vooraleer je een vakantie boekt. Want als hij verlopen is, zal je een nieuwe moeten aanvragen en moeten wachten totdat de nieuwe binnenkomt.

9. Heb je een vreemde munteenheid nodig? Als je naar het buitenland gaat, zal je natuurlijk geld in de munt van het land waar je naartoe gaat, nodig hebben. Zorg ervoor dat je een gunstige wisselkoers vindt om het meeste te halen uit het geld dat je gaat uitgeven. 

10. Heb je Europese of US adapters nodig? Andere landen hebben andere elektrische stopcontacten dan deze die gebruikt worden in het VK, dus als je gebruik wil maken van jouw haardroger of telefoonoplader, zal je een adapter nodig hebben.

Als je bvb. eraan denkt om te vertrekken uit Eindhoven, moet je eens kijken naar Eazzypark of de parkeermogelijkheden.

Waarom vandaag niet eens kijken naar Eazzypark.nl om je vakantie en inbegrepen extras zoals Eindhoven airport parking, transfers, verzekering en hotels te boeken?

 

 

 

 

 

https://eazzypark.nl