Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

24 uurs thuiszorg door InHome Care Partners, voor meer kwaliteit van leven

InHome Care Partners: specialist in betrokken 24 uurs thuiszorg

Verpleeghuizen zijn vaak een bron van coronabesmettingen. Heeft u of een familielid daarom behoefte aan 24 uursverzorging thuis, dan biedt Inhome Care Partners de oplossing. Of het nu gaat om seniorenzorg, dementiezorg of zorg vanwege een chronische ziekte, de liefdevolle en betrouwbare hulp door de professionele medewerkers is voor iedereen bereikbaar. Via het persoonsgebonden budget krijgt u de thuiszorg namelijk volledig vergoed.

24 uurs thuiszorg: de juiste begeleiding en een warm gevoel

Familie, vrienden en mantelzorgers kunnen niet altijd de zorg geven die nodig is. Inhome Care Partners staat voor 24 uurs thuiszorg door heel Nederland. De organisatie heeft een vast zorgteam met veel ervaring, dat de familie en naaste omgeving ontzorgt. De zorgmedewerkers zijn goed opgeleid en zorgen niet alleen voor de gezondheid van hun cliënt, maar ook voor warmte en gezelligheid. Wanneer het zorgplan wordt opgesteld, dan is er bovendien veel oog voor de interesses van de cliënt. De zorgverlener is zo beter in staat om specifieke hobby’s en activiteiten te stimuleren.

InHome Care Partners: een persoonlijk zorgplan op maat

In geval van 24 uurszorg door InHome Care Partners is er zowel overdag als ’s nachts zorg voor de cliënt. De zorgverlener neemt ook huishoudelijke taken op zich en houdt rekening met de sociale en emotionele behoeften van degene die aan zijn of haar zorg is toevertrouwd. De cliënt kan in de vertrouwde, veilige omgeving blijven wonen en behoudt zo zijn onafhankelijkheid. De inwonende zorgverlener heeft uiteraard recht op pauzes en rusttijden, die in overleg vooraf worden vastgesteld.

Bij Inhome Care Partners werken de zorgverleners in teams van twee personen, die elkaar om de paar weken afwisselen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan over 24 uurs thuiszorg en zorg ervoor dat uw familielid in een vertrouwde omgeving een hoge kwaliteit van leven kan behouden!

https://inhomecarepartners.eu/