Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

5 Herenschoenen Must Haves 2019

Nette schoenen zijn er in alle soorten en maten voor heren. Heren die een nette kledingstijl willen hanteren moeten prioriteit geven aan de schoen, want schoenen trekken veeal meer de aandacht dan jouw andere kledingstukken. Voor 2019 zijn er weer een aantal trends voor de heren. Hieronder beschrijven wij van Van Bommel schoenen een aantal bijzondere trends van 2019

 

Wholecut schoen

Deze schoen is gemaakt van een enkel stuk leer en vrij lastig te vinden. De schoen matchst met de meeste oufits en gelegenheden, dus je zit altijd veilig. Zo kan je de schoen matchen met de meeste pakken of blousjes.

 

Dubbele monniksband

In de jaren 60 werd de schoen afgedaan als informeel. Tegenwoordig kijkt de man meer naar gemak en casual trends. Tegenwoordig zie je de nette dubbele monniksband bij veel heren. De schoen kan bij formele gelegenheden gedragen worden, maar ook bij gelegenheden waar casual kleding bij past. Het is niet de meest veilige keuze voor een sollicitatie bij de bank, maar kan er in andere gelegenheden zeker mee door.

3. Chelsea boots

De Chelsea boot is een ideale keuze voor de man die een casual look wil hebben. Doordat het leer slijt krijgt de schoen een geschiedenis. Veel mannen zijn bang dat dit als onverzorgd kan overkomen, maar niet getreurd, de schoen hoort juist een soort geschiedenis te krijgen. Chelsea boots zitten lekker en je stapt er zo in, door deze functie zijn de Chelsea boots enorm populair bij mannen. Probeer de schoen te combineren met een meer casual look zoals een donkere spijkerbrok of sportjasje.

Wij hopen je voldoende informatie te hebben gegeven over de schoenen trends van 2019. Mocht je op zoek zijn naar een winkel met een uitgebreid assortiment aan nette herenschoenen? Kijk dan zeker eens een keer bij Floris van bommel schoenen

 

Gerelateerde artikelen

Een hoogwerker nodig?

Loodgieter Amsterdam met spoed nodig? 24/7 service!

Website laten maken vanaf €99,-