Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Alles over de werking van Fox beetmelders tijdens het sportvissen

Als u gaat vissen dan kunt u gebruik maken van zogenaamde Fox beetmelders. Een beetmelder is een apparaatje dat op de vislijn wordt bevestigd en dat een seintje geeft als de dobber onder water is verdwenen. Dit geeft aan dat er zeer waarschijnlijk een vis in het aas heeft gehapt. Het grote voordeel van het gebruik van Fox beetmelders is dat u uw dobber niet voortdurend in de gaten hoeft te houden. Veel mensen vinden dit namelijk een minder leuk onderdeel van het sportvissen. Het is zo saai en slaapverwekkend om voortdurend naar een dobber te moeten staren, zeker als de vissen maar moeilijk willen bijten.

De hengelsport is nog steeds onverminderd populair

Vissen is heel populair, zowel bij de jeugd als onder volwassenen. Daarom is het ook niet vreemd dat veel mensen graag een goede uitrusting willen hebben om hun hobby te beoefenen. Fox biedt een compleet aanbod aan producten die speciaal voor de hengelsport ontwikkeld zijn. Natuurlijk heeft u bij het sportvissen een goede hengel nodig, maar ook goede kleding, haken en foedralen vindt u in het Fox assortiment voor hengelsport. De Fox beetmelder is onmisbaar als u regelmatig gaat vissen, ook in het donker of als het weer wat minder goed meewerkt. Door een beetmelder te gebruiken hoeft u niet voortdurend aan het water te zitten of te staan om uw dobbers te checken. U krijgt immers vanzelf een seintje bij ‘beet’.

Wat mist u nog in uw visuitrusting?

Mist u nog iets belangrijks in uw visuitrusting? Dan is nu het moment om dat probleem snel op te lossen. Bij Eurotackle vindt u alles wat u nodig heeft voor uw hobby. Het assortiment bestaat niet alleen uit Fox hengelsport- attributen waaronder hun beetmelders, maar ook uit andere producten van bekende merken. Heeft u advies nodig, aarzel dan niet om uw vraag voor te leggen aan de klantenservice. U heeft uw bestelling doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis!