Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Auto’s voorzien van speciale folie

Tegenwoordig worden veel auto’s voorzien van carwrapping. Hierbij wordt de auto voorzien van een speciale vinylfolie. Door de auto op die manier te bestickeren ontstaat er een complete nieuwe uitstraling van de auto. Het bestickeren auto lijkt wel erg zakelijk, maar het is in feite niets anders dan de auto voorzien van folie. Voor het bestickeren auto wordt speciale wrapfolie gebruikt die door M3 en Avery is ontwikkeld. Het is een materiaal dat zeer goed vervormbaar is. Door de goede vervormbaarheid kan deze folie op complexe vormen geplakt worden. Wanneer de auto is gewrapt, heeft de auto een totaal nieuwe uitstraling. Ook de bumpers, spiegels en andere gelakte delen kunnen voorzien worden van de folie. Daarom wordt carwrapping de laatste jaren veelvuldig toegepast.

De kleuren van de wrapfolie

Je ziet de meest exclusie kleuren bij auto’s die voorzien zijn van wrapfolie. De ene kleur van de auto is daardoor nog mooier dan de ander. Wanneer er bijzondere kleuren worden gebruikt hangt daar wel een prijskaartje aan vast. De bijzondere kleuren zijn duurder dan wanneer er rood metallic of mat zwart wordt gebruikt. Daarom is het moeilijk vooraf vast te stellen wat carwrapping kost.

Wat zijn de voordelen van carwrapping?

Door gebruik te maken van carwrapping zal uw auto snel een andere uitstraling krijgen en dat op een betrekkelijk goedkope manier. Ook een belangrijk voordeel is dat als de auto voorzien is van de folie de onderliggende verf wordt beschermd. De wrapfolie kan eenvoudig worden verwijderd, zodat de auto weer zijn originele kleur krijgt.

Het onderhoud van gewrapte auto’s

Het onderhoud van auto’s die voorzien zijn van de wrapfolie is gelijk aan die van gelakte. Vuil moet op dezelfde wijze verwijderd worden als bij gelakte auto’s. Vogelpoep moet je ook op een gewrapte auto verwijderen om invreten op de folie te voorkomen. Je kunt het beste de auto met de hand wassen. Er zijn speciale wrap onderhoudsproducten.

https://www.prestodimensions.nl/