Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Echopraktijk Liva verwelkomt u graag

Echopraktijk Liva staat klaar voor aanstaand ouders

Echopraktijk Liva maakt het mogelijk om een niet medische echo te laten maken. Dit is dus geen professionele echo voor medische doeleinde maar puur voor het plezier. Het is voor aanstaand ouders leuk om te weten wat het geslacht is. Een pretecho biedt de mogelijkheid uw kleine wonder voor het eerst te zien. Deze echo’s worden gemaakt door ervaren verloskundigen. U kunt zowel een echo laten maken bij Echopraktijk Liva in Voorschoten als Rijnsburg.

Ontmoet uw kleine wonder

Wilt u kennis maken met uw baby door een pretecho? Echopraktijk Liva bestaat al enige jaren en is een vertrouwd adres voor een pretecho. Professionele verloskundigen zorgen dat de pretecho met een glimlach verloopt. U kunt genieten van de eerste beelden van uw baby en deze zelfs voor later bewaren. Een pretecho is bij Echopraktijk Liva al erg voordelig mogelijk. Een echo laten maken is echt erg leuk voor zowel de moeder als vader.

Maak kennis met uw kleintje

Uw kleine wonder bezichtigen is een echte aanwinst. Dit is leuk voor aanstaand ouders en zo weten ze direct of ze een jongetje of meisje mogen verwachten. Verschillende mogelijkheden zijn er voor het laten maken van een pretecho, uw wensen staan hierbij centraal. Maak gebruik van ervaren verloskundigen om u hier bij te laten helpen. U weet zo dat de pretecho precies zo verloopt als u had gehoopt. Echopraktijk Liva biedt verschillende mogelijkheden voor een pretecho,

Laat een echo maken

Wilt u ook graag een pretecho laten maken? Twijfel niet langer en maak een afspraak! Het bewonderen van uw baby is erg leuk, hier krijgt u geen spijt van. Het laten maken van een pretecho is niet duur, informeert u vrijblijvend naar de prijzen. U bent van harte welkom bij Echopraktijk Liva.

https://www.echopraktijkliva.nl/