Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar een cursus Microsoft Dynamics, dan is Shape4Business dé specialist

Cursus Microsoft Dynamics nodig? Shape4Business helpt u verder

Shape4Business uit Alphen aan den Rijn biedt als consultant en analist oplossingen voor bedrijven die graag optimaal voorbereid willen zijn op de toekomst. Deze kleinschalige onderneming met korte lijnen heeft meer dan vijftien jaar ervaring met Microsoft Dynamics 365 Business Central. De vertaling van uw bedrijfsprocessen naar een passende automatiseringsoplossing is bij dit bedrijf dan ook in vertrouwde handen. Met de bedrijfsapplicatie Dynamics 365 Business Central bereikt u een hogere efficiëntie en kunt u betere resultaten verwachten.

Trainingen op het gebied van Microsoft Dynamics

Vanwege de jarenlange specialisatie in Dynamics 365 Business Central is Shape4Business in staat om u goed bekend te maken met dit programma. De onderneming biedt verschillende cursussen Microsoft Dynamics aan, van algemene introductiecursussen – voor de gebruiker die Navision nog niet kent – tot trainingen met betrekking tot financiële administratie en logistieke afhandeling. Bent u al wel bekend met Dynamics 365, maar wilt u er optimaal gebruik van maken? Ook dan is Shape4Business u graag van dienst met verbeterpunten en aanbevelingen.

Altijd dezelfde contactpersoon bij Shape4Business

Shape4Business heeft een enorme ervaring en kennis op het gebied van financiële administratie en logistieke goederenstromen, doet graag wat het zijn klanten belooft en streeft ernaar net iets meer te bieden. De contactpersoon die u bij Shape4Business krijgt is altijd dezelfde en helpt u graag van A tot Z met zowel de analyse als de uitvoering. De trainingen en oplossingen die de onderneming verzorgt zijn door onder meer technische groothandels, horecagroothandels en assemblagebedrijven overgenomen.

Heeft u interesse in een cursus Microsoft Dynamics? Bekijk dan ook de gratis trainingen die op de website van Shape4Business te vinden zijn. U bent van harte welkom om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen, als u meer informatie wenst!

https://www.shape4business.nl/

Gerelateerde artikelen

Meisjes badpak online kopen

Kom een keer langs bij de chocolatier in Eindhoven

Crisiscommunicatie in moeilijke tijden