Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Bij hastelloy lassen draait alles om hygiëne

Bij tankbouw voor de voedingsbranche, de farmaceutische industrie horen ziektekiemen en bacteriën niet thuis. Daarom moeten de oppervlakken en de lasverbindingen van de opslagtanks altijd heel vlak zijn. Bij het hastelloy lassen mogen de tanks en de buizen na het lassen geen spatten of aanslag vertonen. Bij HenF Lichtenvoorde zijn een groot deel van hun werknemers gespecialiseerd in deze techniek.

Het gebruik van roestvrij staal in de tankbouw

Onder roestvrij staal verstaat men gelegeerde en ongelegeerde staalsoorten met een bijzonder hoge zuiverheidsgraad. Het aandeel van het zogenaamde ijzer-houdende zwavel en fosfor bedraagt minder dan 0,025 %. Roestvrij staal hoeft niet per se roestvrij te zijn, maar in het dagelijks leven spreekt men gewoonlijk alleen van roestvrij staal als roestvast staal.

De toevoeging van andere legeringselementen kan de mechanische en chemische eigenschappen van roestvrij staal verder verbeteren. Nikkel, bijvoorbeeld.

Bij HenF Lichtenvoorde gebruiken ze de juiste legering

De klantspecifieke roestvrijstalen tanks van HenF Lichtenvoorde bestrijkt veel gebieden van de roestvrijstalen tankbouw. De meest uiteenlopende eisen en kwaliteitsspecificaties van hun nationale en internationale klanten worden effectief gerealiseerd met een uitstekende industriële kennis en technische know-how over onder andere hastelloy lassen. Daartoe werken ze voor u met ontwerpen met de modernste productietechnologieën en met geschoolde vakmensen. Procesvereisten zoals verwarmen, koelen, roeren, opslaan, evenals speciale processen worden gerealiseerd volgens uw eisen op elke roestvrijstalen tank. Bij de keuze van de materialen voor de tank, besteden ze bijzondere aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid om uw professioneel werk te vergemakkelijken. Het is voor HenF Lichtenvoorde van groot belang dat hun roestvrijstalen tanks niet alleen een positieve bijdrage leveren aan de efficiëntie van uw bedrijfsproces, maar u en uw medewerkers ook gewoon plezier in het werk geven.

Alle industrieën waarvoor ze bij HenF Lichtenvoorde roestvrijstalen tanks maken vragen naar hoge kwaliteit in het fabricageproces.

https://www.henf.nl/