Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een persoonlijk schilderij laten maken: een heel bijzonder cadeau

Een persoonlijk schilderij laten maken: een heel bijzonder cadeau

Het is vaak heel lastig om een cadeau te verzinnen voor iemand die u lief heeft. Zeker bij een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk, een jubileum of een andere mijlpaal wilt u niet aankomen met de geijkte fles wijn of een bos bloemen. Een persoonlijk schilderij laten maken is een onvergetelijk cadeau om te geven én te krijgen.

De kunstschilder Apeldoorn werkt in opdracht van u

Een persoonlijk schilderij laten maken is toch ontzettend duur en is niet zomaar voor iedereen weggelegd? Dat valt reuze mee. Vanaf € 2.500 kunt u een persoonlijk schilderij laten maken. De kunstschilder Apeldoorn werkt het schilderij uit aan de hand van uw ideeën, beeldmateriaal en de thema’s die u aangedragen hebt. Zo wordt het een schilderij dat helemaal past bij degene die u in gedachten heeft. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de galerie, maar ook op basis van telefonisch contact en beeldmateriaal kan de schilder al voor u aan de slag.

Kunst: ook voor uw kantoor

Een schilderij op maat is een heel bijzonder cadeau, maar ook voor uw kantoor kan de kunstschilder Apeldoorn prachtige schilderijen maken. De schilderijen hangt u op in de ontvangstruimte of in vergaderruimtes. Ook deze schilderijen kunt u helemaal naar wens laten maken passend bij uw huisstijl. Of wellicht wilt u de producten of diensten die u aanbiedt op een originele manier vereeuwigd hebben.

Over de schilder

Jack Liemburg is al jaren kunstschilder. Hij combineert schildertechnieken met fotobewerkingen. Dit levert verrassende creaties op. De schilderijen zijn kleurrijk en elke blik op zijn schilderijen levert weer nieuwe inzichten op. Geschiedenis en hedendaagse kunst combineert hij graag in zijn werk. Laat u verrassen!

https://www.jacksart.nl/

Gerelateerde artikelen

huis in de zon

Altijd stroom met een goede aggregaat

Zonnepanelen in Sittard laten plaatsen?