Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Boek een ruimte op een van de meest unieke vergaderlocaties Woerden

Wil je vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden? Dan kun je terecht bij Napkins om een unieke meeting te organiseren! Iedere zakenman of -vrouw is welkom om te komen lunchen met een zakenrelatie, te komen flexwerken of om een vergadering te organiseren. Je kunt hier rekenen op alle benodigde faciliteiten, waardoor iedere vergadering gegarandeerd een inspirerende brainstormsessie wordt. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je komt vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden.

Geniet van een heerlijk hapje en drankje

Kom je vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden? Dan kies je ervoor om Napkins te bezoeken. Je kunt hier namelijk rekenen op uitstekende en snelle service. De specialisten verzorgen alles wat je nodig hebt om iedere meeting tot een inspirerende vergadering te maken. In iedere ruimte vind je een flip-over, gratis wifi en een beamer. Ook kun je rekenen op een basis vergaderarrangement uit fruit, tafelwater, thee en koffie. In de lunchroom geniet je ook nog eens van fantastische maaltijden.

De voordelen van deze locatie

De prachtige locatie is makkelijk bereikbaar vanuit de Randstad, want het ligt op een kilometer vanaf de A12 bij Utrecht. Verder kun je de locatie lopend bereiken vanaf het treinstation in Woerden. Ook biedt de locatie de mogelijkheid tot gratis parkeren, wat vergaderen op deze bijzondere locatie ook nog eens een stuk aantrekkelijker maakt.

Maak een afspraak op deze prachtige locatie

Kortom, ben je dringend op zoek naar een inspirerende ruimte om meetings te organiseren, te flexwerken of om een afspraak met een zakenrelatie te plannen? Dan bezoek je een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden. Je kunt hier namelijk brainstormen met je zakenrelaties onder genot van een hapje en een drankje. Heb je vragen of wens je meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet en neem contact op met de locatie via de gegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Ontdek deze poelier waar je online vlees kan bestellen

Waarom een barkoelkast in je mancave superhandig is!

Cocktailbar verhuur voor jouw evenement?