Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Campings op de Veluwe

Kamperen wordt steeds populairder

Tegenwoordig zijn er veel mensen die graag de rust opzoeken na deze hectische tijd van de corona. Ze gaan daarom niet op reis naar het buitenland, maar kiezen eerder voor een vakantie in eigen land. Vooral een vakantie op een camping is in trek. Woont u zelf in een drukke stad, dan is een vakantie op een camping, zeker als u kinderen heeft, een heerlijke gedachte. Kinderen doen op een camping snel vriendjes of vriendinnetjes op waar ze heerlijk overdag mee kunnen spelen. Als de kinderen zich vermaken, dan zal u dat zeker ook doen.

De Rimboe

Wanneer u een camping zoekt op de Veluwe, dan is De Rimboe & Woeste Hoogte een ideale camping voor u. Het moet niet zo zijn dat u op een tentzeiltje moet slapen, maar als er enige luxe is, dan zal u daar zeker tevreden mee zijn. Verscholen in het bos, aan de rand van de heide, ligt de camping de Rimboe en een bungalowpark. Omdat het een glooiend terrein is vol met dennenbomen, grasveldjes, speeltuintjes en vakantiehuisjes, kunt u de manier van het kamperen zelf bepalen. De Veluwe is de ideale plaats om u na de drukke periode heerlijk te ontspannen. Er is een verwarmd buitenzwembad, en een goed restaurant waar u kunt genieten van heerlijke en vooral betaalbare maaltijden. Tijdens de zomermaanden is er animatieteam die de kleintjes bezighouden en er is ook een overdekt muziekpodium. De kinderen, maar ook de ouders zullen camping de Rimboe zeker waarderen.

Camping Hoenderloo

Omdat u graag op de Veluwe wilt kamperen, kunt een camping Hoenderloo uitkiezen. U kunt één camping Hoenderloo uitkiezen, omdat er meerderen zijn. Neem die camping Hoenderloo waar veel vertier voor de kinderen is. Er is zelfs een camping die een groot buiten zwembad heeft met een grote waterglijbaan. Uw kinderen zullen er zich heerlijk vermaken.

Een vakantie naar uw budget

Wanneer u een goed betaalbare vakantie zoekt, moet u ook eens denken aan een camping. U hoeft daarbij niet meer te slapen in een tentje, maar door glamping op de camping, kunt u naast het kamperen ook van de luxe genieten. Doordat u hierbij een aparte accommodatie heeft, staat deze manier van kamperen voor een unieke vakantiebeleving die zeker voor herhaling vatbaar is.

https://derimboe.nl/