Aeroxspecials
Image default
Meubels

Canvas foto

Een canvas foto blijft natuurlijk een klassieker om aan de muur te hangen. Via onze website heb je de keuze uit honderden foto’s. Je kan zelf kiezen welke foto het beste bij je interieur past. Deze foto kan je natuurlijk aan je eigen muur hangen. Je creëert zo direct sfeer aan de muur met een prachtige foto. De foto wordt direct op canvas gedrukt en dit zorgt voor een unieke uitstraling. Hierdoor lijkt de foto direct op een prachtig schilderij dat je aan de muur wilt hangen. Als je toevallig nog een lege muur overhebt wil je natuurlijk er een mooi canvas schilderij van maken. Zo veranderd een muur ineens in een uniek kunstwerk om aan de muur te hangen. Doe vooral inspiratie op voor een mooie canvas foto om aan de muur te hangen.

Een canvas foto is een bijzondere aankleding voor aan de muur

Kan jouw woning wel wat sfeer gebruiken? Een canvas foto is natuurlijk de perfecte oplossing om direct sfeer te creëren. We hebben verschillende foto’s die echt perfect binnen jouw interieur passen. Deze kunnen we zelfs extra groot op canvas laten afdrukken. Als een stijlvolle versiering voor in huis kunnen we deze originele print laten afdrukken. Ben je op zoek naar een kleine canvas foto voor bijvoorbeeld het toilet of de hal? Zelfs dit kunnen we voor je realiseren. We zorgen zelfs in de kleinste kamertjes voor een heerlijke sfeer aan de muur. Daarbij kan je zelfs uit verschillende materialen kiezen om een print op te laten drukken. Wij zorgen ervoor dat het gegarandeerd een origineel kunstwerk voor aan de muur gaat worden. 

Zelfs voor stoere decoratie ben je bij ons aan het juiste adres

Bij een canvas foto denk je misschien niet direct aan stoere wanddecoratie. Maar zelfs voor een industrieel interieur hebben we verschillende prints. Wil je echt de industriële kant op? Dan kunnen we de print zelfs op aluminium laten drukken. Dit staat natuurlijk extra stoer in een industrieel interieur. Zo krijg je een prachtige eyecatcher om op te hangen. Bijvoorbeeld in je eigen woonkamer of in een bedrijfspand. Wij helpen je graag met het creëren van een uniek kunstwerk om in huis op te hangen. Binnen onze collectie gaan we op zoek naar een oplossing die binnen je interieur past. Kan je niets op onze website vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je uiteraard adviseren voor een oplossing op maat!