Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Cocktailbar verhuur voor jouw evenement?

Ben jij de gelukkige? Jij wordt gekozen om een event of feest te geven. Waar moet je nou beginnen.. Drank, eten en decor. Erg lastig om dit zelf allemaal te doen. En dit is gelukkig ook niet nodig. Wist jij dat er zaken zijn voor cocktailbar verhuur? Eén van deze bedrijven is Bar Company. Professionele bars met goede cocktailshakers.

Cocktailbar verhuur. De keuze is reuze.

Bij Bar Company is het mogelijk om zelf je bar uit te kiezen. Een themafeest organiseren? In overleg met de medewerker kun je zelf je bar uitkiezen. Vintage bars voor een bepaald thema. Een luxe witte bar voor een chique feest. Er is zelfs een mosbar voor duurzame feesten! Zo is er voor ieder wat wils. Wanneer je kiest voor een cocktailbar van Bar Company,kies je goed. Door jarenlange training is het personeel erg bekwaam. Van offerte tot opruimen wordt alles geregeld. Bij de aanvraag hoef jij niet veel te doen. Kies een datum, tijd en geschikte bar. Op de dag zelf komt een ervaren shaker naar jouw locatie. Hier zorgt de shaker voor de opbouw van de bar. Hierna serveert hij of zij de beste cocktails aan jouw gasten!  Zo hoef jij je geen zorgen te maken of je gasten nog wel te drinken hebben. Zij vinden de weg naar de opvallende bar zelf wel. En hier zullen ze vaker terugkomen! De cocktails zijn namelijk heerlijk. Klassieke Mojito of toch een trendy Mai Tai?

Meer dan een cocktailbar op je feest

Tijdens het event kun jij je bezig houden met belangrijkere dingen, zoals het netwerken met je gasten. Na afloop van het feest wordt alles netjes opgeruimd. De duurzame bioplastics gaan de prullenbak in en de rest van de spullen gaat weer mee terug. Zo is jouw plekje weer netjes en schoon. Jouw gasten ontvangen heerlijke cocktails, jij hoeft niets op te ruimen en houdt ook nog eens tijd over. Het perfecte plaatje toch?

http://www.barcompany.nl/