Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Dankzij Expat Residence vinden alle expats zonder problemen een geschikte woning!

Expat verhuur

In internationale omgevingen zoals die van Den Haag groeit de expatgemeenschap voortdurend. Voor de expats is het belangrijk dat ze een woning vlak bij hun werk of school vinden. In deze onbekende omgeving schakelen expats dan ook vaak een makelaar in. Expat Residence is een makelaarskantoor dat zich daarom heeft gespecialiseerd in expat verhuur Den Haag. Dankzij de hulp van Expat Residence vinden expats snel en zonder stress een geschikte woning.

Aankoop- en verkoopmakelaar

Expat Residence richt zich niet alleen op expat verhuur Den Haag. Het gaat hier om een allround makelaar Voorburg die ook als aan- en verkoopmakelaar werkzaam is. Deze makelaar Voorburg werkt bovendien met een enthousiast team dat aan elke klant evenveel aandacht schenkt. Na een eerste kennismakingsgesprek stemmen ze hun aanpak volledig op uw wensen af, waardoor u dan ook zeker tevreden zal zijn met het resultaat.

Een betrouwbare huurmakelaar

Verder is Expat Residence ook een betrouwbare en succesvolle huur makelaar Den Haag. Tijdens hun zoektocht naar een huurwoning houden ze rekening met de prijs, de aanwezigheid van winkels of scholen en de bereikbaarheid. Ze bezichtigen elke woning samen met u en stellen een inspectierapport op. Deze huur makelaar Den Haag kijkt dan ook niet enkel naar de prijs en de ligging van de woningen, de kwaliteit is minstens even belangrijk!

Het complete pakket

Expat Residence is een professioneel makelaarskantoor dat zich vooral op de groeiende expatgemeenschap in Den Haag richt. Dankzij hun duidelijke communicatie hebben ze een uitstekende reputatie. Naast deze service biedt Expat Residence ook alle diensten aan die u van een makelaar in Den Haag mag verwachten. Zowel voor de verkoop als de aankoop en het huren van woning kan u dus zonder probleem bij hen terecht!