Aeroxspecials
Image default
Wijn

Sluit een wijnabonnement af of organiseer een wijnproeverij voor thuis

Wijnhuis Oktober in Breda is dé wijnhandel in de regio waar u de lekkerste wijnen vindt. De wijnen zijn afkomstig uit verschillende streken in de beste wijnlanden. Denk hierbij aan Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Dit bedrijf bestaat al sinds 1974 en heeft sindsdien haar aanbod steeds meer uitgebreid. Naast het los kopen van wijn is het zelfs mogelijk om een wijnabonnement af te sluiten of een wijnproeverij voor thuis te organiseren bij deze specialist. De wijn is eenvoudig online te bestellen en wordt bij u thuis afgeleverd.

Een gezellige avond wijn proeven met uw vrienden en familie

Vindt u het leuk om verschillende wijnen uit te proberen? Dan is een wijnproeverij voor thuis echt iets voor u! Samen met uw familie of vrienden kunt u er een gezellige avond van maken en heerlijke wijnen proeven. Combineer dit met bijpassende hapjes en de avond kan niet meer stuk. Bij Wijnhuis Oktober kunt u kiezen uit verschillende proeverij pakketten: Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij, Landproeverij Plus. In elk pakket zitten verschillende wijnen en vindt u ook meer informatie.

Keuze uit verschillende wijnabonnementen

Wanneer u regelmatig nieuwe wijnen wilt uitproberen, dan is het afsluiten van een wijnabonnement ook een goede optie. De wijnen worden door Wijnhuis Oktober geselecteerd, zodat u zich kunt laten verrassen met nieuwe smaken. U heeft de keuze uit verschillende abonnementen: klein (3 flessen), middel (6 flessen) en groot (12 flessen). Daarnaast kunt u zelf aangeven of u de wijn per maand of per kwartaal wilt ontvangen.

Bestel uw wijn online!

Wilt u een wijnabonnement afsluiten of een wijnproeverij voor thuis bestellen? Bekijk dan de website van deze specialist voor meer informatie en maak uw keuze. Wanneer u vragen heeft over de verschillende wijnen of advies wilt, kunt u ook altijd contact opnemen met de medewerkers van Wijnhuis Oktober. Zij beantwoorden uw vragen graag!