Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De 2 populairste smartphone hoesjes

Je kan het je haast bijna niet meer voorstellen, een wereld zonder telefoontjes of smartphone in je broekzak. Elk jaar komen duizenden innovatieve telefoons uit op de markt. Hierdoor is het altijd een genot als je het idee hebt om een nieuwe telefoon te bestellen. Maar hoe kan ervoor gezorgd worden dat je nieuwe ‘baby’ zolang mogelijk meegaat? Om voorzichtig om te kunnen gaan met je veelgebruikte telefoon is het vaak een kwestie om je te verdiepen in de belangrijke wereld van de smartphone hoesjes. Buiten het beschermen van het apparaat zijn deze ook beschermend tegen bacteriën en soms tegen NFC.  

 

Soft of hard-shell smartphone hoesjes

 

Bij een soft of hard-shell hoesje is het perfecte hoesje voor mensen die voornamelijk de achterkant van het apparaat willen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Veel mensen kiezen voor deze smartphone hoesjes, doordat deze bijna niet voelbaar zijn en nog vrij makkelijk te gebruiken zijn nadat deze zijn geïnstalleerd. Wil je liever iets unieks? Dan zit je bij deze soort bescherming helemaal goed, doordat je eigen stijl helemaal kan vinden en verwerken op je telefoon door allerlei kleuren, printjes of materiaal.

 

Flap smartphone hoesjes

 

Ben je toch wat klunzig? Dan is het misschien ook een beter idee om een ander smartphone hoesjes te halen. Een andere manier om je kostbare apparaat te beschermen is namelijk een flap case hoesjes, waarbij zowel de voor- en achterkant beschermd tegen kleine krasjes door een klepje aan de voorkant. Mocht de telefoon eens uit je handen vallen dan is je dure scherm nog altijd beschermd. Het enige wat anders is vergeleken met het soft of hard-shell hoesje is dat je elke keer als je even snel naar je Whatsappje van je vriend wilt kijken dat je dit klepje even om moet slaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/