Aeroxspecials
Image default
Muziek

Piano restaureren door een restauratiebedrijf

De meeste restauratiebedrijven zullen de piano restaureren in hun eigen werkplaats, maar sommige maken gebruik van aannemers en zetten zichzelf in als een tussenpersoon. Het opvallende kenmerk van restauratiebedrijven die piano’s restaureren in hun eigen ruimte, is dat ze voorzien zijn van vakmanschap die is gebaseerd op jaren van interesse, studie en oefenen. Deze ervaring en interesse vertaalt zich in een hoge mate van precisie en nauwkeurigheid, zowel naar de technische normen die gewild zijn in de pianoindustrie als de uitvoering die gewild is van een klant.

Vraag naar uw garantie op uw gerestaureerde piano

U kunt zich wellicht afvragen waarom een garantie nodig is op een antieke piano nadat het volledig gerestaureerd is. Ondanks dat de restauratie volledig correct is uitgevoerd door een restauratiebedrijf, bent u verzekerd van langdurige tevredenheid als u in handen bent van een garantie. Een restauratiebedrijf die een garantie geeft aan de klanten is een teken van een bedrijf die zelfverzekerd is in zijn werk en graag wilt dat u zich in het vervolg altijd welkom voelt voor vragen, problemen of andere kwesties. Zo kunt u snel weer fijn piano spelen, wat zeker in deze tijd belangrijk is als uitlaatklep.

Een restauratiebedrijf in Werkhoven

De kracht van vakmanschap wordt vergroot wanneer een restauratiebedrijf voorzien is van een kleine team van vakmannen die zich stuk voor stuk hebben laten specialiseren in specifieke gebieden. Het team van Evert Snel, een pianowinkel in Werkhoven, is hier een voorbeeld van. Het bedrijf is tot stand gekomen uit een persoonlijke passie. Een piano restaureren bij Evert Snel is een restauratie die wordt uitgevoerd met precisie en kennis. Deze elementen kunt u niet snel bij andere bedrijven vinden. Het team werkt transparant samen met de klanten waardoor het in de loop van de jaren al vele piano’s succesvol heeft gerestaureerd.

https://www.evertsnel.nl/

Gerelateerde artikelen

Professioneel muziek opnemen in een recording studio in Amsterdam

Een Vrouwelijke DJ kan je feest helemaal afmaken

Een goede herinnering: de afscheidsmusical in groep 8