Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De arbeidsjurist in Leiden staat u bij

Het kan iedereen overkomen  dat hij of zij minder prettige momenten ervaart tijdens zijn of haar loopbaan. Het krijgen van ontslag is één van zulke momenten. De goede arbeidsjurist in Leiden is daar voor u en zal niet toestaan dat uw werkgever zomaar een streep zet door uw arbeidsovereenkomst. Bij het krijgen van ontslag, komen andere situaties bij kijken zoals : stress en onzekerheid. De arbeidsjurist in Leiden adviseert, geeft u advies en zal aangeven wat u kunt ondernemen.

De ervaren arbeidsjuristen in Leiden, zijn specialisten en halen het beste voor u in deze specifieke situatie. In overleg met u zult de arbeidsjurist in Leiden contact houden met de advocaten en adviseurs van uw werkgever.

Het eerste gesprek tussen u en de arbeidsjurist in Leiden is geheel gratis en vrijblijvend

De arbeidsjurist in Leiden kijkt ook naar de hoogte van uw ontslagvergoeding, uw uitkering, de opzegtermijn welke wordt aangehouden en de vraag als u voorzien wordt van een eindafrekening.

De vaststellingsovereenkomst wordt direct doorgenomen en op verschillende punten gecontroleerd.

Aan de hand van het gesprek tussen u en de arbeidsjurist in Leiden zult u voorzien worden van een niet-bindend advies, waaruit u zelf kunt halen hoe sterk de onderhandelingspositie tegenover uw werkgever is en een inschatting kunt maken over de mogelijkheden die u heeft. De arbeidsjurist in Leiden onderhandelt graag voor u !

Contact opnemen met de arbeidsjurist in Leiden

Over de vergoeding van de arbeidsjurist in Rotterdam hoeft u zich niet druk te maken, omdat dit vaak verhaalt wordt op uw werkgever. Indien er kosten zijn welke in rekening zullen worden gebracht, maken we dit tijdig kenbaar aan u, waardoor u niet voor verassingen komt te staan.Indien u niet op de hoogte bent van een ontslagvergoeding of u twijfelt aan de juistheid van de informatie van uw werkgever, kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.