Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Egaline, tegellijm en primer koop je bij Egaline.online

Voor het betegelen van je badkamer, toilet of keuken heb je een goede tegellijm nodig. Egaline.online heeft in zijn assortiment Atlas tegellijm. Waarmee je perfect een wand of vloer kan betegelen. Zo heb je de Atlas elastische tegellijm (C1TE 1-10mm). Deze is eenvoudig in gebruik door de goede verspreiding. De Atlas elastische tegellijm is te gebruiken voor diverse soorten tegels, waaronder keramiek en natuursteen. Ook heb je de Atlas Geoflex (C2TE 2-15 mm) 25 KG, een zeer flexibele tegellijm. Deze kun je zowel binnen als buiten gebruiken en heeft een zeer sterke hechting. De Atlas Geoflex is geschikt voor vele ondergronden.Daarnaast is er de Atlas Geoflex Express een zeer flexibele snellijm. Deze tegellijm geeft snel resultaat door de korte droogtijd.

Egaline

Om een strakke vloer als eindresultaat te krijgen, is het belangrijk dat je ondervloer vrij is van oneffenheden. Wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om je vloer te egaliseren. Op Egaline.online vind je diverse voordelige egalisatiemortels van topkwaliteit. Zo vind je in hun egaline assortiment Atlas SMS 30. Deze egalisatiemortel is geschikt voor onder andere parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de verwerkingstijd van 40 minuten werk je nat in nat om mogelijke fouten te corrigeren. Ook vind je in het assortiment de Atlas SAM 100 Egaline (5-35mm). Deze egaline is gipsgebonden en ideaal voor anhydrietvloeren. De egalisatiemortel is makkelijk zelf aan te maken en aan te brengen. Deze egaline heeft een goede uitvloei en na zes uur is deze beloopbaar. Geeft minimale scheurvorming voor een duurzaam resultaat.

Primer

Als je gaat behangen of je muur wil verven is het handig om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken. Dit wordt ook wel een primer genoemd. Een voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat je afwerklagen beter zullen hechten. Ook voorkom je hiermee streepvorming, het afbladeren van de verf of het loslaten van het behang. Het voorstrijkmiddel is te gebruiken op diverse ondergronden waaronder metselwerk, beton, pleister, gipsplaten, behangpapier en glasvezel.

https://egaline.online/