Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

De beste merken voor siliconen en lijmen

In je zoektocht naar goede siliconen en lijmen voor een specifieke klus, kom je heel wat mogelijkheden tegen. Je hebt de keuze uit meerdere merken in verschillende prijscategorieën. Maar wat zijn nu de beste merken voor siliconen en lijmen, zodat je zeker weet dat je een kwalitatieve lijm kiest? Hier vind je een overzicht van goede lijmsoorten.

1: Rectavit

Het merk Rectavit is een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve lijm. Al in de jaren 60 hield het merk zich bezig met het ontwikkelen van lijmformulaties. De lijmen van Rectavit zijn met name geschikt voor het lijmen van synthetische materialen. Met een Rectavit lijm kun je vrijwel ieder materiaal vastlijmen.

2: Loctite

Voor hoogwaardige lijm ben je bij dit merk op de juiste plek. Loctite is een merk dat vooral bekend staat om de snellijm. Deze snellijm is ideaal voor het verbinden van moeilijke materialen als metaal, leer, rubber, glas en PVC. De snellijm van Loctite is op heel veel manieren toe te passen.

3: Tec7

Zoek je naar een alles-in-1 lijm? Dan is Tec7 wat je nodig hebt. Met de lijm van dit merk kun je niet alleen lijmen, maar ook monteren en afdichten. Tec7 is uitermate geschikt voor toepassingen waar een goede hechting vereist is, evenals een hoge eindsterkte.

4: Soudal

Het merk Soudal heeft een ruim assortiment aan siliconen en lijmen. Dit maakt het dan ook altijd mogelijk om precies te vinden wat je zoekt. Onder andere voor montagelijm, houtlijm en contactlijm kun je bij dit merk terecht.