Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De fijnste psycholoog in Uithoorn en omstreken

Hulp van een fijne psycholoog in Uithoorn

Als u met psychische klachten kampt en in Uithoorn of vlakbij Uithoorn woont, raad ik u aan om eens te gaan praten met een psycholoog van Invivo Clinics. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen met mijn psychische problemen.

Waarom deze psycholoog zo fijn is

Zelf vond ik het behoorlijk spannend om voor het eerst naar een psycholoog te gaan. Ik wist nog niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Daarom was het erg fijn dat de kliniek in Uithoorn zo laagdrempelig was. Ik had met mijn psycholoog meteen een klik en na het intakegesprek kon ik al snel starten met de behandeling. Ik kreeg de persoonlijke aandacht die ik nodig had en leerde omgaan met mijn problemen.

Gemoedelijke kliniek

De sfeer in de kliniek is erg goed. Ze bieden hoge kwaliteit, maar zij tegelijkertijd toch laagdrempelig. Door het goede contact kon ik makkelijker geholpen worden en was ik ook niet bang om buiten mijn sessies om contact op te nemen. Ik kon gewoon bellen als ik het gevoel had dat het echt even niet meer ging. In de kliniek zitten naast psychologen ook psychiaters en psychotherapeuten. Daarnaast hebben ze niet alleen een kliniek in Uithoorn, maar ook een in Aalsmeer.

Soorten behandelingen

Mijn psycholoog gaf na het intakegesprek aan dat EMDR therapie voor mijn klachten het beste zou zijn. Dat klopte, want ik ben er ontzettend op vooruit gegaan sinds mijn eerste sessie. EMDR was voor mij het beste, maar er worden ook veel andere soorten behandelingen aangeboden. Zoals bijvoorbeeld mindfulness, compassietraining, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Voor elke klacht is een passende behandeling te vinden en de behandeling duurt zo lang als nodig is. Zelf heb ik een halfjaar therapie gehad, ik zie het als een investering in mezelf.

https://invivoclinics.nl/