Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De Imbarro vloerkleden voor de finishing touch in elk interieur

Een van de populairste producten van Imbarro Home & Fashion zijn toch wel onze oosterse vloerkleden. Dat vinden wij natuurlijk niet zo vreemd, want zo’n prachtig oosters vloerkleed is natuurlijk een echte eye-catcher in elk interieur. Het geeft echt de finishing touch in elk interieur.

Bij Imbarro Home & Fashion hebben wij een zeer uniek aanbod oosterse vloerkleden. Deze vloerkleden zijn allemaal met de hand gemaakt in India, wat ze eigenlijk nog extra uniek maken. Je kunt er geen tweede van vinden, omdat ze allemaal uniek en met de hand gemaakt zijn.

Prachtige vintage uitstraling

De vloerkleden hebben echt een hele vintage uitstraling. Dit maakt onze vloerkleden ook zo populair en zo erg in trek. Het geeft een kamer een hele gezellig en vooral knusse sfeer. Je kunt onze vloerkleden in veel verschillende kleuren krijgen, met erg leuke en frisse prints. Hierdoor haal je echt die extra sfeer in huis.

Onze vloerkleden inkopen als winkelier

Ben jij een winkelier en wil jij onze vloerkleden ook in jouw winkel verkopen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij zouden het super vinden als jij onze oosterse vloerkleden in jouw winkel wilt verkopen. Vraag hiervoor een “dealers” account aan op onze website, zodat jij exclusief toegang krijgt tot onze “dealer” website. Hierdoor kun jij heel gemakkelijk onze oosterse vloerkleden, maar natuurlijk ook alle andere producten die wij in ons assortiment voeren inkopen.

Neem nu contact met ons op

Mocht je hier vragen over hebben, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Dit kan via de website, die email of via de telefoon. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wil jij liever eerst onze oosterse vloerkleden zelf ervaren? Dan maken wij graag een afspraak met je in onze showroom in Apeldoorn.

Hier kun jij de vloerkleden bekijken en kunnen wij je er alles over vertellen. Maak dus gerust een afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen om alles uit te leggen, te vertellen en je alles te laten ervaren. Zien we je snel?

https://www.imbarro.nl/wonen-accessoires-woondecoratie/vloerkleed-karpet.html