Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De investering van een bubbel envelop kopen

Als je van plan bent om een webshop te starten kunnen er begin veel dingen in je hoofd rondzweven waar je van tevoren nooit over na hebt gedacht. De kosten van het betalen van een website, de regels waar je aan moet voldoen en ga zo maar door. Het belangrijkste onderdeel bij een webshop is natuurlijk ook de manier waarop je de producten gaat versturen. Bij breekbare spullen kan dit nogal lastig zijn om ervoor te zorgen dat alles in goede staat aankomt. De manier om dit op te lossen is een bubbel envelop kopen, waarin de stoot en valbescherming hoger is dan bij normaal karton. We leggen je in deze blog uit op welke punten je moet letten bij een bubbel envelop kopen

De voordelen van bubbel envelop kopen

Een van de grootste voordelen van het een bubbel envelop kopen is het feit dat je bij deze verzendwijze geen extra kosten hoeft uit te geven aan het stootbestendig maken van je verzending. Doordat aan alle kanten deze bubbels zitten maakt het niet uit hoe de producten liggen maar worden ze altijd opgevangen door deze bubbels. Natuurlijk moet je wel denken aan het gewicht van de producten.

Bezuinig niet bij een bubbel envelop kopen

Het belang van het materiaal is belangrijker dan je denkt. Als je gaat bezuinigen op de kwaliteit van een bubbel envelop is de kans best aannemelijk dat het alsnog mis kan gaan tijdens de verzending. Uiteindelijk ben je hierna weer meer tijd bezig met het verhelpen van deze problemen, waardoor een investering in een goede kwaliteit plastic nooit verkeerd is.

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/