Aeroxspecials
Image default
Entertainment

Een catwalk en make-up party voor kids

 

Is jouw dochter bijna jarig en wil ze niets liever dan mooie make-up, geweldige kleding en lopen over een echte catwalk? Dan is deze workshop bij Flappiekids het ideale kinderfeestje voor je je dochter en al haar vriendinnen! Je begint deze workshop door elkaar voor te stellen en elkaar wat beter te leren kennen. Ook krijg je wat uitleg over wat de workshop precies inhoudt, zodat je weet wat je kan verwachten.

Daarna is het tijd voor het eerste onderdeel; het leren lopen als een echt catwalk-model. Dit moet je natuurlijk goed oefenen, en zal dan ook net zo gaan als in films. Rechte rug, schouders naar beneden, kin omhoog en een boek op je hoofd. Echt waar! Want daardoor leer je hoe je echt kaarsrecht moet lopen en je balans kunt bewaren. Zodra je dit onder de knie hebt is het tijd om te gaan leren lopen met hoge hakken aan, want ook dat hoort bij een model.

Make-up en tijd voor het catwalk werk

Na al het oefenen zal er een pauze zijn met ranja. Mochten jullie wat anders te drinken willen of wat te eten, dan kan dit extra bij worden besteld door middel van het boekingsformulier. Deze pauze is nodig om even uit te rusten van het vele oefenen, want na de pauze is het bijna tijd om over de catwalk te gaan lopen.

Is de pauze voorbij, dan zal iedereen zich eerst om gaan kleden, om vervolgens naar de make-up tafel te gaan. Je krijgt mooie kleding aan, je make-up wordt aangebracht en je haren worden mooi gemaakt zodat je echt klaar bent voor het grote moment. Daarna is het natuurlijk tijd voor de catwalk, tijd om jouw moment te pakken. Uiteraard kun je hierbij genieten van heerlijke muziek en mooie discoverlichting om het plaatje helemaal compleet te maken.