Aeroxspecials
Image default
Relatie

Dé speeddate specialist van Nederland: Search4love

Zin om te speeddaten in Amsterdam, Breda, Den Haag, Deventer, Eindhoven of Rotterdam? Search4love is de organisator die je zoekt. Via de website (search4love.nl) kun je per stad zoeken naar aankomende speeddating evenementen. Wil je het breder trekken, selecteer dan een van de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

Het is ook mogelijk van te voren een bepaald type evenement te kiezen: speeddates, mega singles event of singles diner. Om kans te maken op een echt goede match, raden we je aan je op te geven voor een avond met singles in dezelfde leeftijdscategorie. Search4love heeft deze indeling gemaakt:

  • 20 tot 35 jaar;
  • 30 tot 45 jaar;
  • 40 tot 55 jaar;
  • 50 tot 65 jaar.

Inderdaad, er is enige overlap. Stel, je bent 33. Geef je dan vooral op voor events gericht op 20 tot 35-jarigen én 30 tot 45-jarigen. Je ontmoet extra veel mensen en wie weet zit jouw man of vrouw op het witte paard er tussen! 

Maak er een gezellige dag van!

Speeddaten in Eindhoven is leuk, interessant en spannend. Dat jij dit avontuur aangaat, vinden wij stoer! Hoe groot de kans is dat je de ware ontmoet, is op voorhand moeilijk te zeggen. Dat hangt van zoveel zaken af. Wat in ieder geval helpt is dat jij je openstelt. Het speeddaten vindt ’s avonds plaats in een gezellig café of restaurant. Zeg, waarom maak je er niet een compleet dagje uit van? Overdag plekken in Eindhoven bezoeken die je nog niet kent. Een beetje shoppen. Als het mooi weer is natuurlijk een terrasje doen. Misschien naar de film of een museum.

Eindhoven heeft veel te bieden. Een paar tips. In het Van Abbemuseum hangen  topstukken van onder meer Chagall, Kandinsky, Mondriaan en Picasso. Autoliefhebbers zullen zich vermaken in het DAF museum. Klein, uniek en zeker de moeite waar zijn de steeds wisselende tentoonstellingen in het Inkijkmuseum. De voorwerpen bekijk je via speciale ramen. Voordat het speeddaten begint, zou je nog even kunnen chillen in een van de Eindhovense parken. We noemen er een paar: het Stadswandelpark, de Genneper parken, het Philips van Lenneppark en het Henri Dunantpark.

https://www.search4love.nl/