Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

De uitstekende service van de KPN helpdesk

Het KPN klantenservice team is op de volgende manieren bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden:

· telefonisch via nummer 0800 0402;

· de online chat tijdens kantoortijden;

· het forum dan 24/7 online is.

En dan zijn er ook nog een aantal sociale media waarop KPN actief is: Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn en Twitter. Kijken we naar Twitter dan valt direct op dat er verschillende soorten berichten op verschijnen. Er wordt melding gedaan van storingen en ook wordt verteld als die opgelost zijn. Nieuwe diensten worden aangekondigd en toegelicht. Denk aan KPN Emoji meeting points.

Er wordt uitgelegd wat V-bucks zijn (geld dat je kunt uitgeven als je aan het gamen bent) en ook welke nieuwe smartphones hot zijn. Op Instagram staan informatieve filmpjes en leuke foto’s. Wil je je favoriete KPN-reclame nog een keer bekijken, dan verwijzen we je door naar YouTube. Heb je interesse in een uitdagende baan bij KPN, dan is LinkedIn the place to be. Vacatures worden daar als eerste geplaatst!

De helpdesk KPN kun je raadplegen als je je huidige abonnement wilt verlengen, uitbreiden of aanpassen. De online helpdesk is bijzonder volledig. Je vindt er antwoorden op vragen die te maken hebben met:

· actuele storingen;

· winkels in jouw directe omgeving;

· zakelijke contracten;

· de maandelijkse factuur;

· combinatiepakketten van mobiel, televisie, internet en vast bellen.

Sta jij op het punt je mobiele abonnement met 1 of 2 jaar te verlengen? Het is handig om te weten dat zodra die verlenging ingaat, je alsnog per maand kunt opzeggen. Daarnaast kun je flink in de kosten besparen door geen nieuw toestel te nemen en alleen abonnementsgeld te betalen. Het nieuwe contract gaat pas in als het oude is afgelopen. Er is nooit sprake van overlap. Heb je data over? Die kun je helaas niet meenemen. Zit jij met een vraag die hier niet is beantwoord, bel dan snel naar 1840. Dit is het telefoonnummer van Klantenservicetelefoon: je wordt direct doorverbonden met de klantenservice van KPN.

https://www.klantenservicetelefoon.nl