Aeroxspecials
Image default
Gezondheid

De voordelen van naar een afkickkliniek in het buitenland gaan

In dit bericht bespreken we de voordelen van het bezoeken van een afkickkliniek voor verslavende middelen en/of alcohol in het buitenland. In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u in Noord-Amerika woont. Dit artikel is niet strikt bedoeld voor een Europees publiek, hoewel mensen die in Europa wonen toch baat kunnen hebben bij wat volgt.

Afkicken in het buitenland wordt vaak ‘medisch toerisme’ genoemd. Dit is wanneer mensen ervoor kiezen om naar het buitenland te reizen om gezondheidszorg te krijgen. Mensen kiezen er vaak voor om gezondheidszorg in het buitenland te krijgen, omdat de behandeling doorgaans goedkoper is dan wat beschikbaar is in Noord-Amerika. Ook als je bereid bent om naar het buitenland te reizen om een verslavingsbehandeling te ondergaan, zul je ook veel opties openen die gewoon niet bestaan ​​in Noord-Amerika.

Als u naar een betere afkickkliniek gaat, of u nu in het buitenland of in Noord-Amerika bent, heeft u uiteindelijk een grotere kans op succes bij uw herstel. Uw bereidheid om naar het buitenland te reizen om revalidatiediensten te krijgen, betekent dat u meer kans heeft om een ​​revalidatiecentrum te vinden dat zeer geschikt is voor uw behoeften. Momenteel is er geen standaard ‘revalidatiemodel’.

Elk revalidatiecentrum is uniek. Dit betekent dat er enorm veel mogelijkheden zijn om een ​​revalidatiecentrum te selecteren dat slecht of optimaal geschikt is voor uw behoeften. Het bijwonen van een op religie gebaseerde afkickkliniek is bijvoorbeeld waarschijnlijk minder dan ideaal voor iemand die zich identificeert als een atheïst.

Wanneer u verschillende afkickcentra onderzoekt, ontdekt u misschien dat uw ideale afkickkliniek zich niet in de VS of Canada bevindt, maar elders in de wereld.

Een ander voordeel van het bezoeken van een revalidatiecentrum in het buitenland betreft de kosten. Veel Noord-Amerikaanse revalidatiecentra rekenen vele duizenden dollars voor een relatief kort verblijf. U vindt het dus misschien goedkoper om in het buitenland revalidatiediensten bij te wonen.

Een lijst met voordelen van afkicken in het buitenland

Hieronder sommen we een aantal mogelijke voordelen op die u kunt behalen als u naar een revalidatiecentrum in het buitenland gaat:

  • Je stelt jezelf open voor behandelingen die mogelijk niet beschikbaar zijn in Noord-Amerika

  • U zult ongetwijfeld goedkopere opties ontdekken die qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met de best beoordeelde revalidatiecentra in de VS en Canada

  • Dat je naar een afkickkliniek bent gegaan, is makkelijker te verbergen voor vrienden, familieleden en collega’s. Je kunt deze mensen gewoon vertellen dat je op vakantie bent gegaan

  • U kunt een revalidatiecentrum bezoeken in exotische landen zoals Thailand, Australië en het Caribisch gebied

  • Het bijwonen van een afkickkliniek in het buitenland kan psychologisch meer lonend zijn

  • U wordt volledig verwijderd uit uw ‘gebruiksomgeving’. Uw ‘gebruikelijke’ slechte invloeden zijn gewoon niet beschikbaar voor u in het buitenland

  • Je vroege herstel zal ongetwijfeld meer memorabel zijn

Wil je van jouw verslaving af en even helemaal weg van alles en iedereen? Kijk voor meer info op www.afkickkliniekinfo.nl 

http://afkickkliniekinfo.nl