Aeroxspecials
Image default
Industrie

Dit diamantzaagblad blinkt uit in levensduur en zaagsnelheid

Het zagen van beton, asfalt of steen vergt professioneel gereedschap. Het zijn immers enkele van de hardste bouwmaterialen die we kennen! Niet ieder gereedschap is hiervoor in te zetten. Wanneer u met uiterste precisie deze elementen wilt zagen, is hard en vooral kwalitatief gereedschap noodzakelijk. Bij Diacom weten ze daar wel raad mee. Zij bieden namelijk diverse diamantgereedschappen aan waarmee u de klus kunt klaren.

Zelf geproduceerd diamantgereedschap

Diacom is de enige leverancier in Nederland die diamantgereedschap zelf produceert vanuit een eigen fabriek. In hun uitgebreide aanbod vindt u voor iedere klus geschikt gereedschap, waaronder voegenfrezen, zaagbladen en komschijven. Deze specialist maakt een diamantzaagblad voor u die u inzet voor een verscheidenheid aan machines. Het type zaagblad dat u nodig heeft, is geheel afhankelijk van het beschikbare vermogen en toerental van uw machine. Dit bepaalt grotendeels welk type diamantzaagblad u nodig heeft. Voor vrijwel elke toepassing en machine kunnen de specialisten van dit bedrijf een passend diamantzaagblad produceren, die uitblinkt in levensduur en zaagsnelheid. Deze leveren ze voor verschillende machines, waaronder:

  • Wandzaagmachines
  • Vloerenzaagmachines
  • Electrische en motor handzaagmachines

Een passende machine en toebehoren

Bij Diacom hebben ze jarenlange ervaring en een schat aan kennis opgebouwd. In deze jaren hebben ze naam gevestigd in de markt van diamantgereedschappen. Hierbij richten zij zich vooral op gespecialiseerde bedrijven die dagelijks boren en zagen. Wilt u voor uw bedrijf een diamantzaag kopen? Dan bieden ze u daarbij ook een passende machine en toebehoren. Deze machines werken uitstekend in combinatie met het diamantgereedschap dat zij bieden. Zo bent u in één keer klaar met uw aankoop. Twijfelt u nog over hetgeen dat u wilt kopen? De specialisten van dit bedrijf zijn goed in staat zijn om mee te denken met betrekking tot complexe werken en maatwerk. Zij voorzien u dan ook graag van advies en meer informatie. Neem hiervoor contact met hen op. 

 

https://www.diacom.nl/b2c/

Gerelateerde artikelen

Wat is de legering Hastelloy?

Technischeprodukten.nl is er voor al uw technische gereedschap en accessoires

De expert op het gebied van machineonderdelen