Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Donkerblauw; een luxe sfeer in je interieur!

Met de aankomst van de herfst, kiezen veel mensen voor meer donkerdere kleuren in huis. Een mogelijkheid om een donkere kleur te gebruiken en toch ook een stijlvol industrieel interieur te creëren is het gebruik van donkerblauw. Hierdoor kun je deze donkere kleur uitstekend in een stoer interieur gebruiken.

 

De kleur blauw

De kleur blauw straalt van nature rust uit. Denk maar aan de zee; deze is blauw en als je er naar kijkt dan wordt je vanzelf rustig. Dit effect heeft de kleur blauw ook op je interieur. Dus als je een muur blauw maakt, dan krijgt je interieur een rustiger karakter. Als je denkt aan de kleur blauw dan zijn er meerdere mogelijkheden. Er is turquoise, dit is een kleur die je laat denken aan de zee. Je hebt blauwgrijs, dit is een vergrijsde tint blauw. Met deze kleur heb je toch blauw in huis, maar is de kleur niet zo heftig aanwezig. En je hebt ook nog donkerblauw. Dit is een bijzondere kleur, hiermee geef je een luxe karakter aan je interieur!

 

Blauwe krijtverf

Een mooie manier om je interieur meer rust te geven, is door gebruik te maken van blauwe krijtverf. Je kunt bijvoorbeeld een muur verven met deze kleur krijtverf, maar ook een mogelijkheid is om een kast te verven met krijtverf. Met een blauwe kast heb je een echte eye-catcher in je interieur! Het is ook mogelijk om accessoires te verven met krijtverf. Ook wel handig; met accessoires geef in een handomdraai een andere sfeer aan je interieur. Alle kleuren krijtverf zijn verkrijgbaar in de webshop van My Industrial Interior.

https://myindustrialinterior.nl