Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Een 3-puntslot repareren

 

Een meerpuntslot is een slot wat op 3 punten sluit, dit in tegenstelling tot de vroegere sloten die alleen centraal op slot gaan. Dit is een zeer goed slot wat zeker uw huis een stuk veiliger maakt. Een inbreker kan namelijk heel moeilijk een deur forceren met een koevoet of breekijzer omdat hij stevig in de deur zit en op 3 punten op slot gaat. Ideaal om uw persoonlijke eigendommen en huishouden veilig te houden.

Helaas kan een 3-puntslot ook kapot gaan. Dit kan door vocht komen of simpelweg als het slot aan zijn einde is gekomen. Wat u ten eerste kunt proberen is om het slot in te spuiten met WD40 of siliconenspray. Het kan altijd nog zo zijn dat het gewoon een kwestie van inspuiten is. Mocht die niet het geval zijn dan is het handig om een specialist in meerpuntssluitingen erbij te halen. Woont u in Enschede? Dan kunt u het beste Slotenmaker Enschede inschakelen. Zij hebben ruime ervaring in het herstellen van meerpuntsloten.

Zo hebben meerdere mensen gebruik gemaakt van een lokale slotenmakerij om een meerpuntslot te herstellen. Één van deze mensen is Pim uit Wageningen. Pim heeft jaren kunnen genieten van zijn slot. Totdat hij plotseling defect raakte. Hij heeft toen een lokale slotenmakerij opgebeld, genaamd Slotenmaker Wageningen. Zij hebben tegen een lage tarief zijn meerpuntslot succesvol weten te repareren. De reparatie ging trouwens niet gemakkelijk, de hele meerpuntslot moest opnieuw worden afgesteld en worden ingespoten. Na een klein uurtje was de monteur klaar en heeft Pim nog jaren kunnen genieten van zijn slot.

 

 

Gerelateerde artikelen

Eenvoudige gasdetectie

3 dingen om op te letten bij het inhuren van een service voor het verwijderen van afval

Sleutels vergeten? Laat een slotenmaker je helpen.