Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Schone lucht met een gaswasser van Mesys

Een grote kennis en ervaring met luchttransport en het gedrag van deeltjes in lucht. Dat is wat Mesys Industrial Air Systems BV al jarenlang in huis heeft. Dit bedrijf levert op maat gemaakte installaties voor het reinigen van lucht, pneumatisch transport en stofscheiding, zoals een gaswasser. Werkt uw bedrijf met bijvoorbeeld glaswol, klei, tabak of zand? Mesys helpt u om om te voldoen aan de grens- en emissiewaarden met betrekking tot stof, geuren en gassen.

Een afzuigsysteem dat verontreiniging neutraliseert

Zowel grote als kleine producenten zijn verplicht om een gaswasser te laten installeren. Dit afzuigsysteem neutraliseert vervuilende stoffen in een luchtstroom of gasstroom. Zo blijft de luchtkwaliteit steeds optimaal. Met emissiebeperkende gaswassing voorkomt u dat er stoffen in de lucht komen die schadelijk zijn voor mens en milieu. U voorkomt zo bovendien het overtreden van de strenge regelgeving. Zijn er problemen met de installatie, dan kunt u het goed opgeleide personeel van Mesys dag en nacht bereiken.

Mesys garandeert een optimale luchtkwaliteit

De medewerkers van Mesys zijn stuk voor stuk zeer ervaren en gedreven in hun vak. Dit in Herwen gevestigde bedrijf helpt u met het bouwen en monteren van een industriële afzuiging die is afgestemd op uw productieproces. De klanten die deze luchttechniekspecialist ondersteunt zijn afkomstig uit de bulk- en stortgoedverwerkende branche. Mesys kan zijn opdrachtgevers garanderen dat zowel de lucht die via de schoorsteen wordt uitgestoten als de binnenlucht voldoen aan de geldende eisen.

Mesys neemt de wensen van uw medewerkers die met de gaswasser of een ander systeem moeten werken als uitgangspunt. Daarnaast kiest deze expert altijd voor componenten met een hoge kwaliteit en krijgt u een installatie die onderhoudsvriendelijk is. Zo profiteert u van toekomstbestendige en duurzame oplossingen!

https://www.mesys.nl/

Gerelateerde artikelen

Transportbedrijf in Roosendaal voor jouw zendingen

Kom een keer langs bij de chocolatier in Eindhoven

Promotie make-up koffer