Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare partner bij het leeghalen van de woning

Een huis leeghalen na een overlijden, kan behoorlijk belastend zijn. Niet alleen lichamelijk, juist ook mentaal. De huisraad en persoonlijke bezittingen hebben veelal mooie herinneringen. U wilt dat er discreet mee wordt omgegaan en daar heeft u helemaal gelijk in. Firma Alle Rommel Opgeruimd heeft jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen. Er zijn al vele herenhuizen, villa’s, appartementen, kamers en aanleunwoningen op tijd leeg opgeleverd. De tijdsdruk lijkt vaak een enorme barrière, maar als u de klus aan Alle Rommel Opgeruimd overlaat, weet u zeker dat het 100% in orde komt. Afhankelijk van de grootte van de woning, de hoeveelheid spullen en de tijd die er is tot de opleverdatum wordt een klein of groot team ingezet.

Belangrijkste diensten

De leiding van het bedrijf is in handen van Wilfred Meier Nolte. Hij heeft een vaste groep mensen om zich heen die 7 dagen in de week inzetbaar zijn. Wat kan Alle Rommel Opgeruimd allemaal voor u betekenen? We sommen de belangrijkste diensten op:

opruimen inboedel;

-leeg en schoon opleveren van het huis;

-opknappen van de tuin;

-vernietigen van het archief.

Er wordt snel, secuur en efficiënt gewerkt. De medewerkers stellen zich onopvallend en bescheiden op. De auto’s en wagens van Alle Rommel Opgeruimd bevatten geen reclame. Iedere klant krijgt een opleveringsgarantie. Dit betekent dat u van te voren de zekerheid heeft dat de wooncorporatie, makelaar of eigenaar van de woning tevreden zal zijn met het eindresultaat. Na zoveel huizen leeg te hebben gehaald, weet Alle Rommel Opgeruimd namelijk precies wat er wel en niet moet gebeuren.

Als u overweegt Alle Rommel Opgeruimd in te schakelen, verwijzen we u naar de website voor ervaringen van klanten. Onder het kopje ‘beoordelingen’ leest u dat niet alleen de vakkundigheid maar ook de communicatie, klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid bijzonder op prijs worden gesteld. Tot slot wijzen we er nog op dat ook bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen, verenigingen et cetera aan kunnen kloppen bij Alle Rommel Opgeruimd.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/

Gerelateerde artikelen

Dakdekker in Nieuwkoop nodig? Bel Kewodak!

Anno 2021 een huis kopen

Alarminstallatie nu ook door slotenmaker Den Haag